Με αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή εξοπλίστηκε το Κάμπινγκ του ΟΤΕ στο Φανάρι

11.07.2018 10:04

Απαρατήρητα

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Με αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή είναι πλέον εξοπλισμένο το Κάμπινγκ του ΟΤΕ στο Φανάρι, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη ασφάλεια στους φιλοξενούμενούς του.
 


Στις 4 Ιουλίου  τρεις πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του Παραρτήματος Ροδόπης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του κάμπινγκ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των υπευθύνων. Θέλοντας, μάλιστα, να επιμορφώσουν το προσωπικό σχετικά γύρω από την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και την παροχή πρώτων βοηθειών πραγματοποίησαν εκπαιδευτική παρουσίαση.
 
Την παρουσίαση – συνολικής διάρκειας 3,5 ωρών – παρακολούθησαν 10 άτομα του προσωπικού, ενώ χρησιμοποιήθηκαν 2 εκπαιδευτικοί απινιδωτές και 2 κούκλες εκμάθησης καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.
 

Ένα θετικό βήμα για την αξιοποίηση μίας περιοχής που κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί πλήθος κατοίκων της Ροδόπης, αλλά και επισκέπτες γειτονικών χωρών. Ας ελπίσουμε η κίνηση αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, αποτελώντας την αρχή για μελλοντικά βήματα προς την τουριστική ανάπτυξη. Χ.Κ.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine