Δειγμα προς εξαφανιση οι καδοι ανακυκλωσης σε Φαναρι και Αρωγη

Απαρατήρητα

Το παραλιακό μέτωπο της Κομοτηνής τον τελευταίο μήνα έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγους επισκέπτες. Οι εκδηλώσεις πολλές και πλούσιες, αρχής γενομένης από το τριήμερο φεστιβάλ στο Φανάρι που έφερε αγαπημένα και μεγάλα ονόματα στην περιοχή μας, συνεχίζονται ακόμα με δεκάδες δράσεις και καλοκαιρινά πάρτι.
 
Θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίσουμε ότι οι παραλίες μας έχουν βελτιωθεί αισθητά. Από την μία οι παρεμβάσεις προσβασιμότητας στην παραλία Ιουλία έδωσαν στους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα την δυνατότητα να απολαμβάνουν κι εκείνοι τα θαλασσινά τους μπάνια, από την άλλη το Κάμπινγκ της ΕΤΑΔ  βελτιώνει τις εγκαταστάσεις του και προετοιμάζεται για τη λειτουργία μίας νέας καφετέριας σε αυτές.
 

Συνομιλώντας, ωστόσο, με τους λουόμενους και τους ιδιοκτήτες beach bar στην περιοχή, διαπιστώσαμε πως κάποιοι εξ αυτών έχουν ένα «παράπονο», καθώς από την ευθεία των παραλιών Φαναρίου και Αρωγής απουσιάζουν σε μεγάλο βαθμό κάδοι ανακύκλωσης.
 
Αν αναλογιστεί κανείς ότι το μεγαλύτερο μέρος σκουπιδιών που προέρχεται από αυτά τα μαγαζιά, όπως πλαστικά ποτήρια μίας χρήσης, κουτάκια από αναψυκτικά και μπουκάλια μπύρας θα λέγαμε ότι στο εν λόγω σημείο είναι πιο χρήσιμοι από οπουδήποτε αλλού.

Εμείς, πάντως, περπατώντας στην ευθεία αυτή εντοπίσαμε έναν –και μόνο- μπλε κάδο, καταγράφοντάς τον με τον φακό του «ΠτΘ». ΧΚ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.