Δολοφονια Ξανθιωτη ασφαλιστη στο κεντρο της πολης (+Βιντεο)

Βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του το απόγευμα της Τρίτης

Νεκρός βρέθηκε στο γραφείο του το απόγευμα της Τρίτης ένας Ξανθιώτης ασφαλιστής.

Πρόκειται για τον Κώστα Δαλακούρα, 55 ετών, τον οποίο βρήκε νεκρό στο ασφαλιστικό του γραφείο, στην οδό Τσιμισκή και Καραολή, η κόρη του. ‘Αμεσα κλήθηκε η αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι πρόκειται για δολοφονία και απέκλεισε το χώρο.

Ο νεκρός βρέθηκε γύρω στις 3 μ.μ. πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τη σκηνή του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης ενώ λίγο πριν τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύματα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας “επαγγελματικό” και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο της οικοδομής.

Όπως είναι λογικό, το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια του θύματος και την τοπική κοινωνία. Αίσθηση, άλλωστε, προκαλεί το γεγονός ότι πυροβολήθηκε πρωινές ώρες στο κέντρο της πόλης χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα σχεδίασε κάποιες νέες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως είχε σχολιάσει στο προφίλ του στο FB κάνοντας λόγο για ένα κύκλο που έκλεισε και ένα νέο που ανοίγει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.