Νεκρα σκυλια απο φολες στη μεση της Βενιζελου

Περιστατικό δηλητηρίασης και επί της Χ. Τρικούπη

Τρία αδέσποτα σκυλιά ξεψύχησαν μετά από φρικτούς πόνους το πρωί της Τρίτης, 28 Αυγούστου, στο μέσο του κεντρικότερου εμπορικού δρόμου της πόλης, τον πεζόδρομο της Βενιζέλου.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ νωρίς το πρωί της Τρίτης, περαστικοί εντόπισαν δύο συνολικά σκυλιά επί του πεζοδρόμου, τα οποία ψυχορραγούσαν από φόλες τις οποίες άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες τοποθέτησαν «περίτεχνα» στα σημεία που αυτά σύχναζαν.
 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ο κτηνίατρος του Δημοτικού Κυνοκομείου Κομοτηνής κ. Θάνος Καραγιώργης αλλά και η αστυνομία, η οποία περισυνέλεξε υπολείμματα τροφής  που φαίνεται πως αποτέλεσαν και το «όπλο» του δράστη – τα οποία θα αποσταλούν για σχετικές εξετάσεις – ενώ για τα άτυχα ζώα ήταν ήδη αργά.
 
Λίγη ώρα αργότερα αντίστοιχο περιστατικό δηλητηρίασης σημειώθηκε και επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, με ένα ακόμα αδέσποτο σκυλί να χάνει τη  ζωή του.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στην Βενιζέλου εντοπίστηκε άλλο ένα σκυλί που εμφάνισε συμπτώματα δηλητηρίασης, το οποίο ωστόσο με την άμεση επέμβαση του κτηνιάτρου σώθηκε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.