«Αυλαια» για το 8ο Φεστιβαλ Μαρωνειας – Σαπων με το επιτυχημενο στοιχημα του “Miles Ahead”

To 1o Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης για τη συνέχεια και εξέλιξή του στο μέλλον

Υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου και έχοντας ως σκηνικό το μαγευτικό τοπίο που συνθέτει η παραλία του Ιμέρου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Αυγούστου το 1ο Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής στην Θράκης “Miles Ahead”.
 

Το “Miles Ahead” αποτέλεσε και την καταληκτική διοργάνωση του 8ου Φεστιβάλ Μαρωνείας – Σαπών. Η αυλαία του φετινού Φεστιβάλ  έπεσε με ένα ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα, το «δώστε τόπο στους νέους», οι οποίοι αποτέλεσαν και το κύριο κοινό της βραδιάς που προσέφερε όλα όσα αυτοί αναζητούν, ποιοτική και ιδιαίτερη μουσική, την ομορφιά της φύσης, απλότητα και ελευθερία. Με σεβασμό άλλωστε στην παράδοση το φετινό Φεστιβάλ συνδύασε ιδανικά εκδηλώσεις που απευθύνονταν σε όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις με εκδηλώσεις που το «άνοιξαν» στην νεότερη γενιά του τόπου, που θα συμβάλλει τα επόμενα χρόνια ουσιαστικά στη συνέχεια και την εξέλιξή του.
 
Το “Miles Ahead” ήταν αυτό ακριβώς που υποσχέθηκαν οι διοργανωτές, ήτοι η BeBob Productions και ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών, μία καινούργια πρόταση, ένα στοίχημα που σύμφωνα με την παρουσία του κόσμου και την παραμονή του έως τις πρώτες πρωινές ώρες  κερδήθηκε.
 

Γεγονός διόλου τυχαίο, αν κρίνει κανείς και από το ιδιαίτερο και «στιβαρό» line up, ξεκινώντας με τον μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Μιχάλη Δέλτα, την Queen G που παρέλαβε την σκυτάλη αλλά και τον «δικό μας» Αlyf. Μοναδική «απώλεια» αυτή του Stefannaty natty που ολοκλήρωνε το line up και ο οποίος όμως δεν κατάφερε να δώσει το «παρών», υποσχόμενος ωστόσο την παρουσία του στις μουσικές σκηνές της Θράκης σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
 Ο κόσμος έδωσε το «παρών» στον χώρο του Φεστιβάλ από νωρίς το απόγευμα, με αρκετούς εκ των ήδη λουόμενων στην παραλία του Ιμέρου να παραμένουν, με την αφορμή του Φεστιβάλ, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η σκηνή στήθηκε μπροστά στην παραλία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούσαν να «προθερμανθούν», χαλαρώνοντας στην άμμο πριν λάβουν τις θέσεις τους μπροστά από τους Dj’s.
 

Στον χώρο λειτούργησε και περίπτερο με φαγητό και ποτό, που προσέφερε όλα τα «απαραίτητα» στους «ταξιδιώτες» του “Miles Ahead”, οι οποίοι επιβράβευσαν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, αποθεώνοντας τους συντελεστές της και ζητώντας την άμεση επανάληψή της στο επόμενο Φεστιβάλ Μαρωνείας – Σαπών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.