«Η Χιονατη και οι 7 Νανοι» απο το Μικρο Θεατρο Λαρισας

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου σε διπλή παράσταση στο Πολιτιστικό Κύτταρο

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον «Λύκο και τα 7 Κατσικάκια» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και παρουσιάζει για 9ο συνεχές χειμώνα στην Κομοτηνή και σε πραγματική θεατρική απόδοση το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν, «Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι». Το έργο θα ανέβει στη σκηνή του Πολιτιστικού Κυττάρου (ΡΕΞ) το Σάββατο 6 Οκτωβρίου σε διπλή παράταση, η πρώτη στις 17.15 και η δεύτερη στις 19.15. 

Λίγα λόγια για το έργο…

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πασίγνωστο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή με εννεαμελή θίασο , σε μια πολύ προσεγμένη και άκρως κατάλληλη για παιδιά διασκευή και σκηνοθεσία από τον Γιώργο Πούλη.
Η ιστορία της Χιονάτης, με την κακιά μητριά της, την μάγισσα , το βασιλόπουλο , τα ζώα του δάσους και τους 7 Νάνους.

Μια μητριά που από την ζήλια της για το ποια είναι ποιο όμορφη, την καταδίκασε και την κυνήγησε με την βοήθεια του κυνηγού . Δεν τα κατάφερε όμως προσπαθώντας ξανά με το δηλητηριασμένο μήλο να πάρει τα πρωτεία της ομορφότερης.

Δεν υπολόγισε όμως την αγάπη του βασιλόπουλου, την καλοσύνη της χιονάτης και την αγάπη των επτά νάνων!

«Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι» είναι ένα μουσικό παραμύθι με διαλόγους γεμάτους χιούμορ, με υπέροχη  μουσική και τραγούδια, με  παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια  . Ένα θεατρικό έργο που έχει σκοπό να διασκεδάσει αλλά και να διδάξει τα παιδιά  όπως και κάθε παιδική παραγωγή που έχει την υπογραφή και την ποιότητα του Μικρού Θεάτρου Λάρισας. Η συνέχεια επί σκηνής. 

Οι συντελεστές της παράστασης

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Δάσκαλος, Κλέλια Φελεσάκη, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Άννα Γιαννακίδου, Βασιλική Πούλη, Μάιρα Αλεξοπούλου, Μαρία Δερεμπέ, Μαρκελίνα Γιαζιτζή, Μαρία Καρύδη-Ψαράκου
Κείμενο – Σκηνοθεσία : Γιώργος Πούλης
Σκηνογραφία : Βαλεντίνο Βαλάσης
Κοστούμια : Βαλεντίνο Βαλάσης
Σχεδιασμός Φωτισμών : Πασχάλης Λόκας
Γραφιστικά : Στέλιος Καλογεράκης
Ειδικές Κατασκευές : Βαλεντίνο Βαλάσης
Μουσική Επιμέλεια : Δημήτρης Καράτζιος 
Κίνηση-χορογραφίες: Δάφνη Μαρκάκη
Παραγωγή : Μικρό Θέατρο Λάρισας
 
Info
Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974797109
Τιμές εισιτηρίων: προπώληση, 8 ευρώ – ταμείο θεάτρου, 10 ευρώ
Προπώληση Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο (τηλ. 25310 84040)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.