Ο Βαγγελης Ραπτοπουλος στο Τμημα Κοινωνικης Διοικησης και Πολιτικης Επιστημης του ΔΠΘ

Απαρατήρητα

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, συνδύασε κατά την επίσκεψή του στην Κομοτηνή, ο γνωστός συγγραφέας Βαγγέλης Ραπτόπουλος.
 
Και αυτό καθότι,  με αφορμή την βιβλιοπαρουσίαση του νέου του μυθιστορήματος με τίτλο «Ο άνθρωπος που έκαψε την Ελλάδα», και  βρέθηκε στην Κομοτηνή, για μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και βραδιά  στη Λέσχη Κομοτηναίων, αλλά  βρέθηκε και την επομένη στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ, όπου μετέδωσε τις γνώσεις του γύρω από τη δημιουργική γραφή στους φοιτητές του.
 
Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του καθηγητή και Προέδρου του Τμήματος Χαράλαμπου Πουλόπουλου, μίλησε στους φοιτητές του 7ου Εξαμήνου της Κατεύθυνσης Κοινωνικής Εργασίας για την τέχνη της συγγραφής στο πλαίσιο του μαθήματος «Κοινωνική Εργασία στις Εξαρτήσεις».
 
Αντικείμενα διόλου ασύμβατα, γεγονός που έχει αποδείξει και ο ίδιος ως συγγραφέας, ασχολούμενος στα μυθιστορήματά του με κάθε λογής εξαρτήσεις.
 
Μία εξαιρετική ευκαιρία για τους φοιτητές του ΔΠΘ, από τον Βαγγέλη Ραπτόπουλο ο οποίος βεβαίως διδάσκει δημιουργική γραφή και στις «τάξεις» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.