Ντοπιοι και ξενοι επισκεπτες στους εμπορικους δρομους της Κομοτηνης

Ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα «Τζεβελεκίδης Home», «Hypnos Project», «Προβάδισμα Shoes» και «Arte Maxima» - Εγκαίνια για το «Stadium CLM»

Το απόγευμα της Παρασκευής οι εμπορικοί δρόμοι της Κομοτηνής διαμορφώθηκαν σε ένα μεγάλο πεζοδρόμιο, προσελκύοντας τους καταναλωτές. Πολλά ήταν τα καταστήματα που παρέμειναν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα με επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις.
 
Ταυτόχρονα στους δρόμους της πόλης στήθηκαν μουσικές σκηνές με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην πόλη και παρασύροντας τους ντόπιους και τους ξένους επισκέπτες σε ένα υπαίθριο πάρτι. 

Αμέτρητα είδη για ένα ονειρεμένο σπίτι από το «Τζεβελεκίδης Home» 

Τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το σπίτι των ονείρων τους σε συμφέρουσες τιμές είχαν οι καταναλωτές που επέλεξαν για τις αγορές τους το «Τζεβελεκίδης Home» επί της Εθνικής Αντιστάσεως 28 στην Περιοχή Κοσμόπολις. Με έμφαση στην  ποιότητα, τις καλές τιμές, την ποικιλία και το εξειδικευμένο προσωπικό το κατάστημα παρέμεινε ανοικτό για τον κόσμο έως και τα μεσάνυχτα.
 
Την Λευκή Νύχτα κάτοικοι της Κομοτηνής αλλά και των γειτονικών περιοχών επωφελήθηκαν από τις συμφέρουσες προσφορές. Έπιπλα και διακοσμητικά, υφάσματα, ηλεκτρικές συσκευές και είδη κήπου με έκπτωση έως 70%, έως 24 άτοκες δόσεις, δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση βρίσκονταν εκεί για όσους εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να ανανεώσουν τον χώρο τους και … την διάθεσή τους, χωρίς να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. 

Δοκιμές στρωμάτων και … ξάπλες στο «HypnosProject» 

To «Hypnos Project», δυναμικά «παρών» στα δρώμενα της πόλης μας (προσ)κάλεσε τον κόσμο για δοκιμές και … ξάπλες! Σκοπός του να χαλαρώσει τις αισθήσεις και  μέσω της σωστής επιλογής στρώματος  μαξιλαριού και λοιπών ειδών ύπνου, να συμβάλλει ώστε να επιτύχει τον ιδανικό ύπνο για μικρούς και μεγάλους.
 
Εν όψει της Λευκής Νύχτας, λοιπόν ,«σύστησε» τη νέα συλλογή των Αμερικάνικων στρωμάτων «SEALY Posturepedic» με έκπτωση 50% ανεξαρτήτως διάστασης. Επιπλέον, με κάθε αγορά μαξιλαριού «COCOMAT» έκανε δώρο άλλο ένα ίσης ή μικρότερης αξίας, υπενθυμίζοντας σε όλους πόσο σημαντική είναι η αξία της ξεκούρασης για την υγεία και την ευεξία μας. 

Μεγάλες προσφορές έως τα μεσάνυχτα στο «Προβάδισμα Shoes» 

Το «Προβάδισμα shoes» γιόρτασε τη Λευκή Νύχτα στην Κομοτηνή με φανταστικές προσφορές. Στο κατάστημα, επί της Βενιζέλου 31 έως τα μεσάνυχτα οι καταναλωτές επέλεξαν ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα από γυναικεία και ανδρικά υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ σε αξεπέραστες τιμές.
 
Με καταστήματα σε Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Σέρρες η εταιρεία πάντα προσφέρει αμέτρητες επιλογές για να έχετε … το στυλ που σας αξίζει σε συνεργασία με κορυφαία brands, Sante, MakisKotris, TommyHilfiger, Mille Lucci, Fornarina, JLo Bags, Kriket Damiani, FRNC και Wrangler! 

Η ArteMaxima χάρισε όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους 

Το  ArteMaxima γιόρτασε την 4η Λευκή Νύχτα διοργανώνοντας ένα ξεχωριστό πάρτυ με μοναδικά δώρα, ανεβασμένη διάθεση και δροσιστικά κοκτέιλ! Οι φίλες του καταστήματος επωφελήθηκαν από τις προσφορές που άγγιζαν το 20% σε όλα τα είδη της νέας συλλογής, ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ!
 
Στο ισόγειο του καταστήματος επί της Ερμού 30 & Μπιζανίου είχε την τιμητική της η ένδυση συνοδευόμενη από επιλεγμένα είδη υπόδησης και αξεσουάρ, ενώ ο πρώτος όροφος προσέφερε παραμυθένιες επιλογές για όλες τις μέλλουσες νυφούλες. Ταυτόχρονα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο βρισκόταν μία πλούσια γκάμα βαπτιστικών και ειδών γάμου για τις πιο όμορφες στιγμές μικρών και μεγάλων! 

Εγκαίνια με πίτσα, μπύρα και … μπάλα για το «Stadium CLM» 

Την νέα γενιά πρακτορείων ΟΠΑΠ στην πόλη μας έφερε το «StadiumCLM», γιορτάζοντας τα εγκαίνιά του σε ειδική εκδήλωση με dj την Λευκή Νύχτα! Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι με πίτσα, μπύρα και … μπάλα που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ! 
 
Όσοι παρευρέθηκαν μπόρεσαν να «εξερευνήσουν» τους δύο ορόφους στους οποίους αναπτύσσεται το πρακτορείο. Πρόκειται για έναν μοντέρνο χώρο 270 τ.μ. με prive αίθουσες στις οποίες φιλοξενούνται με απολύτως νόμιμο τρόπο VLTs (φρουτάκια), καθώς και αίθουσες ιδιωτικής προβολής αγώνων για τους λάτρεις της «στρόγγυλης θεάς»!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.