Αυτοδιοικητικα… γλεντια!!!

Της έκδοσης

Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη, που  ανήκει –τυπικά ακόμη- στην συμπολιτευόμενη παράταξη  της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, και δυο τινά μας προξένησαν εντύπωση.
 
Το πρώτο έχει να κάνει με το λανθάνον πολιτικό χιούμορ περί των ανεξαρτήτων από κόμματα  αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων, όπως και το αναμενόμενο δικό του, φαινόμενο για το οποίο σημειώνει, αναφερόμενος και στο κόμμα του, τη Ν.Δ. από την οποία προήλθε, τα κάτωθι:
 
«Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).».
 
Το δεύτερο είναι η υπεράσπιση της παράταξης του αειμνήστου περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, για την οποία γράφει ότι  ήρθε η ώρα «της επανεκκίνησής της  από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της Γ.Παυλίδη και της επανεκκίνησης της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας».
 
Βέβαια εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι και οι νυν διοικούντες και οι επιθυμούντες να ασκήσουν  διοίκηση  στο μέλλον ως ανεξάρτητοι, όλοι ανεξαιρέτως ομνύουν στον αξέχαστο πραγματικά για την αποτελεσματικότητά του και το όραμά του για την περιφέρειά μας, την   ΑΜ-Θ, Γιώργο Παυλίδη.
 
Πάντως, αν δεν είναι σίγουρο ότι  οι τεθνεώτες είναι παρόντες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ανάμεσά μας, σιγουρότατο είναι αυτό που ο λαός, για τους ενοχλημένους από τη ζωή αποχωρήσαντες, λέει, και ισχύει και στην περίπτωση του Γιώργου Παυλίδη, ότι θα τρίζουν, εξαιτίας των επιγενομένων,  από αγανάκτηση τα κόκκαλά του!!!
 
Αιωνία του η μνήμη του ανθρώπου!!! Άξιος πραγματικά πολιτικός!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.