Με το νέο πρυτανικό σχήμα συναντήθηκε το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

11.10.2018 11:27

Κοινή βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας μέσω επιστημονικών ημερίδων, εκδηλώσεων και δράσεων

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Την Δευτέρα  8 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, τον Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Φώτιο Μάρη, την Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας κ. Ζωή Γαβριηλίδου, την Αντιπρύτανη Έρευνας και Δία Βίου Εκπαίδευσης κ. Μαρία Μιχαλοπούλου, τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων κ. Ραφαήλ Σανδαλτσόπουλο και τον κ. Ιωάννη Μπέκα, αναπληρωτή καθηγητή, νομικό σύμβουλο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
 
Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα εποικοδομητικής  συνάντησης επικράτησε εγκάρδιο κλίμα και μέσα από την εκτενή συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων διαπιστώθηκε η διάθεση συνεργασίας των δύο φορέων σε θέματα που άπτονται του γνωστικού τους αντικειμένου .
 
Διαπιστώθηκε κοινή βούληση για την ενίσχυση αυτής της συνεργασίας μέσω επιστημονικών ημερίδων , εκδηλώσεων και δράσεων και συμφωνήθηκε η   διεύρυνση της συνεργασίας  σε μια σειρά ζητημάτων με στόχο την περαιτέρω σύνδεση του Πανεπιστημίου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης και κατ΄ επέκταση με την τοπική κοινωνία.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine