Europe Direct Κομοτηνης: LIVE Streaming ενοψει των Ευρωεκλογων του Μαιου

«Οι Νέοι συζητούν με 4 Ευρωβουλευτές – Μπες κι εσύ στην συζήτηση»

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Αυτή τη φορά Ψηφίζω» διοργανώνει τρία (3) YouTube LIVE streams (ζωντανές μεταδόσεις) με τίτλο «Οι Νέοι συζητούν με 4 Ευρωβουλευτές – Μπες κι εσύ στην συζήτηση».
 
Το πρώτο YouTube Live Streaming θα πραγματοποιηθεί με τον κύριο Στέλιο Κούλογλου την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 13:00, το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί με τον κύριο Δημήτρη Παπαδημούλη την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 και το τρίτο με τις κυρίες Μαρία Σπυράκη και Εύα Καϊλή την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 12:30.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως οι πολίτες θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους και να λαμβάνουν απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.
 
«Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και ήρθε η ώρα να θέσουμε τα ερωτήματα μας και να συμμετέχουμε ενεργά με την ψήφο μας! Στόχος μας ειναι η αύξηση της συμμετοχής των νέων ψηφοφόρων στις Ευρωεκλογές και η στήριξη της συμμετοχής τους στην εκλογική διαδικασία με τρόπο που προάγει την κριτική τους ικανότητα και σκέψη. Όλοι μαζί αποφασίζουμε σε ποια Ευρώπη θελουμε να ζήσουμε και ήρθε η ώρα ο καθένας μας να αναλάβει την ευθύνη του!» επισημαίνει το Europe Direct Κομοτηνής, αναφορικά με τους σκοπούς των live streams. 

Πώς μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και να συμμετέχει 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή μετάδοση από το κανάλι YouTube του Europe Direct Κομοτηνής, και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο http://bit.do/EDICKomotiniYouTube
 
Επίσης θα μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους ζωντανά κατά τη διάρκεια της μετάδοσης στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook, στο σύνδεσμο http://bit.do/EDICKomotini-MEPs-facebook, όπως επίσης και στο σχετικό πλαίσιο διαλόγου που υπάρχει κάτω από το βίντεο στο YouTube.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.