Βουβη πολιτικη;

Της έκδοσης

Του ύψους και του βάθους είμεθα κατά πως φαίνεται ως κοινωνία, σε επίπεδο Ροδόπης καθότι μετά τον πρώτο «οδυρμό» που ακολούθησε την ανακοίνωση αποχώρησης του δημάρχου Γιώργου Πετρίδη και τις μετέπειτα διαδικασίες, ενδοπαραταξιακές και μη, τηρείται σιγή ιχθύος.

Εν αντιθέσει με τα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που κάθε μέρα όλο και κάτι νεώτερο προκύπτει στο προεκλογικό σκηνικό, και σε επίπεδο υποψηφιοτήτων, αλλά και στα των Δήμου Ιάσμου και Αρριανών που έχουμε επίσης τις πρώτες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων, στα του Δήμου Κομοτηνής βιώνουμε μία κάποια νηνεμία.

Όχι ότι μας ανησυχεί καθότι οι παρασκηνιακές εξελίξεις τρέχουν και τις μαθαίνουμε, αλλά το «παρασκηνιακό» μας καθιστά απλούς παρατηρητές, μη δίνοντάς μας την δυνατότητα να συζητήσουμε ανοιχτά με τους αυριανούς «πρωταγωνιστές» για τις αποφάσεις τους.

Αντίστοιχα και σε ό,τι αφορά όσους μελετούν την κάθοδό τους στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, που επίσης υπερπληθώρα υποψηφίων υπάρχουν, ειδικά από την «γαλάζια» παράταξη, αλλά ουδείς ανακοινώνει, επιβεβαιώνει ή έστω διαψεύδει.

Και μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι η «φημολογία» αποτελεί μία κάποιας μορφής άτυπη δημοσκόπησης, από την στιγμή όμως που με την υποψηφιότητά τους θέτουν εαυτόν στην διάθεση των συμπολιτών τους να τους κρίνουν, μήπως είναι προτιμότερη η έγκαιρη ανακοίνωση για να προλάβουν τυχόν απαιτούμενες «διορθώσεις»;

Σε κάθε περίπτωση προς τι η σιωπή;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.