Χιλιαδες Κομοτηναιοι εστειλαν μηνυμα ανθρωπιας μεσα απο εναν ποδοσφαιρικο αγωνα

3.000 μαθητές και πλήθος τοπικών φορέων στήριξαν τον μικρό Χρήστο

Όλη η Κομοτηνή γέμισε τις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Κομοτηνής στον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ποντίων (μεικτή Ροδόπης) και της ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης που αναμετρήθηκαν για καλό σκοπό.
 
Επρόκειτο για μία όμορφη πρωτοβουλία που υποστήριξαν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σκοπό την συγκέντρωση βοήθειας για τον μικρό Χρήστο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
 
Η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν συγκινητική, ενώ από όλες τις παρουσίες ξεχώρισαν οι 3.000 μαθητές από σχολεία της Ροδόπης που με χειροκροτήματα και ενθαρρυντικά συνθήματα δήλωσαν ηχηρά την στήριξή τους στον νεαρό συμμαθητή τους.
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως το συμβολικό αντίτιμο του αγώνα ανερχόταν στα 2 ευρώ, χωρίς να είναι υποχρεωτικό, ενώ την ώρα του αγώνα ένα «συνεργείο» ποδοσφαιριστών βγήκε σε όλη την πόλη προωθώντας τον αγώνα. 

Μιχάλης Κακουλίδης, πρόεδρος ΠΑΕ Ποντίων «Στηρίζουμε τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας» 

Εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Ποντίων ο πρόεδρος, κ. Μιχάλης Κακουλίδης ευχαρίστησε όλους όσους συμπαραστάθηκαν ενεργά στην κοινωνική εκδήλωση, κρίνοντας πως για πρώτη φορά μία τέτοιου είδους προσπάθεια γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία.
 
Μέσα από το κατάμεστο γήπεδο έστειλε ηχηρό μήνυμα «σήμερα όλοι οι Κομοτηναίοι θα είναι στο πόδι. Αφήνουμε στην άκρη τα οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα του καθενός και στηρίζουμε τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας».
 

Τονίζοντας την μεγάλη κινητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας, σημείωσε πως οι αρμόδιοι δέχτηκαν αμέσως την πρόταση που τους έγινε και δέχτηκαν να συμμετάσχουν σε αυτόν τον «κοινό αγώνα στήριξης».
 
«Η ΠΑΕ Ποντίων αν και είναι τιμωρημένη από τα τοπικά πρωταθλήματα δεν παύει να είναι ένας φορέας που δραστηριοποιείται στα προβλήματα του τόπου. Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε τον αγώνα, φυσικά με την συμπαράσταση όλων» κατέληξε ο κ. Κακουλίδης. 

Μιχάλης Σεβδυνίδης, διευθυντής της Αστυνομίας Ροδόπης «Βοηθάμε σε ένα κοινωνικό έργο στήριξης νεαρού συμπολίτη μας» 

«Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, διότι κληθήκαμε από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ν. Ροδόπης και από την ΠΑΕ Ποντίων να συμμετάσχουμε με την ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, βοηθώντας στο κοινωνικό έργο στήριξης νεαρού συμπολίτη μας», υπογράμμισε από πλευράς του ο κ. Μιχάλης Σεβδυνίδης, διευθυντής της Αστυνομίας Ροδόπης. 

Παναγιώτης Θεοδωρίδης «Πιστεύω πως η θεραπεία του γιου μου θα έχει αίσιο τέλος» 

Συγκινημένος ο πατέρας το μικρού Χρήστου, κ. Παναγιώτης Θεοδωρίδης υπογράμμισε με θέρμη πως «η σημερινή μέρα είναι υπέροχη, μου έδωσε ανάσα. Η συμπαράσταση όλου του κόσμου και κυρίως των μικρών παιδιών είναι μία όμορφη κίνηση και πιστεύω πως η θεραπεία του γιου μου θα έχει αίσιο τέλος. Πραγματικά δεν περίμενα τόση προσέλευση». 

Χρήστος Μέτιος «Ιδιαίτερα αξιέπαινη η πρωτοβουλία» 

Το παρών έδωσε και ο Περιφερειάρχης, κ. Χρήστος Μέτιος ο οποίος χαρακτήρισε τον ποδοσφαιρικό αγώνα για τη στήριξη του μικρού Χρήστου ως μία «ιδιαίτερα αξιέπαινη πρωτοβουλία», δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και αναδεικνύοντας τη μεγάλη σημασία που είχε η στήριξη όλων των μαθητών στον αγώνα της οικογένειας. 

Ο αγώνας μέσα από τα μάτια των αθλητών 

Για μία «όμορφη γιορτή» την οποία αγκαλιάζει η ελληνική αστυνομία έκανε λόγο ο αστυνομικός, κ. Γιώργος Μυστρίδης υπογραμμίζοντας πως όλος ο κόσμος έσπευσε να δηλώσει την στήριξή του στον προσωπικό αγώνα του νεαρού συμπολίτη μας.
 
Ευχαριστώντας τον κόσμο για το θερμό κλίμα που συνέθεσε, ο αστυνομικός κ. Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε με την σειρά του ότι «είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να γίνονται τέτοιες κινήσεις και να έχουμε ανταπόκριση από όλον τον κόσμο. Μέσω του αθλητισμού υπηρετείται ένας κοινωνικός σκοπός, εύχομαι λοιπόν όλα τα παιδάκια που βρίσκονται σήμερα εδώ να πάρουν σημαντικά μηνύματα από το παιχνίδι».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.