Γλεντησαν με την ψυχη τους οι Φιλοτεχνες

Στον ετήσιο χορό τους το βράδυ του Σαββάτου

Τον ετήσιο χορό της πραγματοποίησε η Στέγη Πολιτισμού, Παράδοσης και Λαογραφίας «Φιλοτέχνες» το βράδυ του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου στο Ποσειδώνειο.
 

Μέλη και φίλοι της Στέγης συγκεντρώθηκαν και γλέντησαν μέχρι αργά, με πολύ τραγούδι και χορό, ενώ την εκδήλωση άνοιξαν οι μικρότεροι χορευτές του συλλόγου, που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
 
Στη συνέχεια όλα τα μέλη του συλλόγου ανέβηκαν στην σκηνή και ακολούθησε ένα γλέντι μέχρι πρωίας, υπό τον ήχο της παραδοσιακής μουσικής του συγκροτήματος «ΟΔΡΥΣΕΣ».
 

Η πρόεδρος των Φιλοτεχνών κ. Ιωάννα Αλμπανίδου ευχαρίστησε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που βρέθηκαν στο χορό και τους στηρίζουν, μεταξύ των οποίων ο πολιτιστικός Σύλλογος Θάμυρις από την Ξάνθη, τον Σύλλογο Εβριτών Ξάνθης, το Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσούνης, το Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μικρού Κρανοβουνίου ο Άγιος Παντελεήμων, τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Μέσης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παγουρίων ο Προφήτης Ηλίας, το Σύλλογο Ποντίων Κομοτηνής ο Εύξεινος Πόντος, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διώνης, τον Πολιτιστικό Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Γρατινής «Ο Γρατίνος», τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Αρσακείου «το Ευθύμιον», τον Πολιτιστικό χορευτικό σύλλογο Θρακών Κομοτηνής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδίτη, τον Πολιτιστικό Όμιλο Ξυλαγανής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Προσκυνητών τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Θεοδώρων,  και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδημής και φίλων.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.