Εκδηλωση για τον ρολο των γονιων στην αναπτυξη των παιδιων

Στις Σάπες την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Σαπών  σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Σαπών και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ο Ρόλος των Γονιών στην ανάπτυξη των Παιδιών και η συμβολή της Δομής Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού».
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «Ψυχοκοινωνική στήριξη, ενδυνάμωση και κοινωνική ένταξη παιδιών και γονέων» της πράξης Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων  και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015-2016-ΚΣ Ροδόπης».
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Σαπών.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν οι εξής ομιλίες:
 

  • «Υπάρχουν ψυχικές διαταραχές στην παιδική ηλικία;» Γκάρο Εσαγιάν, Δρ. Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης – Ψυχίατρος-Ψυχαναλυτής – Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης «Ορφέας»
  • «Μαθησιακές δυσκολίες: Ποιες ενδείξεις μας οδηγούν στους ειδικούς» Κρυσταλίνα Βουλγαράκη, Ειδική Παιδαγωγός-MCs Κοινωνικής Ψυχιατρικής ΚΕΔΔΥ Ροδόπης
  • «Η εξέλιξη του λόγου στην παιδική ηλικία» Δήμητρα Γκλαβάνη, Λογοθεραπεύτρια, Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.