Δικαιη ηττα για την ΑΕ Κομοτηνης απο τον εξαιρετικο Ηρακλη!

ΑΕ Κομοτηνής - Ηρακλής 0-3
Για την 7η αγωνιστική της Volleyleague η ΑΕ Κομοτηνής υποδέχθηκε την ομάδα του Ηρακλή στο κλειστό του 2ου λυκείου με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν δίκαια με 0-3 όντας σοβαροί και αρκετά αποτελεσματικοί από το ξεκίνημα έως την λήξη του παιχνιδιού. Σε κακή βραδιά βρέθηκαν τα καναρίνια του Κρεούζη μη πιάνοντας τα επίπεδα της απόδοσης των προηγούμενων αγωνιστικών.
 
Η εικόνα του αγώνα:
Οι κιτρινόμαυροι δεν μπήκαν καλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολύ καλές επιθετικές επιλογές παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα, το οποίο όσο περνούσε η ώρα το εδραίωνε ακόμη περισσότερο για να ολοκληρωθεί το σετ με σκορ 17-25.
 
Στο δεύτερο σετ οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό παρακολούθησαν μία σκληρή μάχη με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα. Μολονότι οι γηπεδούχοι στο τέλος είχαν πάρει μία διαφορά δύο πόντων ο “Γηραιός” φάνηκε αρκετά αποτελεσματικός και ψύχραιμος κατακτώντας το σετ με σκορ 22-25 κάνοντας το 0-2.
 
Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν και πάλι χέρι – χέρι στο σκορ όμως μετά το 12-12 οι φιλοξενούμενοι άρχιζαν να “χτίζουν” σταδιακά προβάδισμα δείχνοντας αποφασισμένοι να “καθαρίσουν” το παιχνίδι. Παρά την πολύ καλή προσπάθεια των κιτρινόμαυρων οι κυανόλευκοι είχαν αρκετές λύσεις στην επίθεση, έβγαλαν καθοριστικές άμυνες και έφτασαν στη νίκη με 23-25 και με 0-3 στα σετ.
 
Τα σετ: 17-25, 22-25, 23-25 (0-3).
 
Οι δηλώσεις των δύο προπονητών:
 
Γιάννης Ορφανός: “Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα. Η νίκη αφιερώνεται στον Απόστολο Βαμβακιδη. Τα αποτέλεσματα από μόνα τους δείχνουν πως το πρωτάθλημα θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και θα αλλάζουν τα δεδομένα. Μειώσαμε τα λάθη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Χρειαζόμαστε διάρκεια για την συνέχεια”.
 
Ηλίας Κρεούζης : ” Ο Ηρακλής είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Σήμερα δεν μας βγήκε τίποτα , κάναμε πολύ κακό παιχνίδι. Έλειψε το πάθος και δεν φανηκαμε αντάξιοι των περιπτώσεων. Η ομάδα μας δεν έπιασε τα στάνταρ της. Δεν πιέσαμε τον Ηρακλή και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας”.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.