Αναλυοντας οσα (δεν) λεν οι φιλοι μεταξυ τους

Παρουσίαση του βιβλίου «Ψυχο – λογικές σχέσεις» και συζήτηση στις 30 Νοεμβρίου στο Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο

Η Λέσχη Λάϊονς Κομοτηνής Ορφέας και το βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο προσκαλούν το ευρύ κοινό σε μία πρωτότυπη διαδραστική παρουσίαση και σεμινάριο αυτογνωσίας του bestseller βιβλίου του Δρ Δημήτρη Φλαμούρη «Ψυχο- λογικές σχέσεις» στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 19.00.

Θα ακολουθήσει συζήτηση πάνω σε ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών θεμάτων, ενώ ο συγγραφέας θα μοιραστεί σεμιναριακές γνώσεις πάνω σε ζητήματα που απασχολούν όλους μας.
 
Τον συγγραφέα θα παρουσιάσει η κ. Ξανθή Ζουμπουλάκη, φιλόλογος με εξειδίκευση στην αρχαιολογία και ιστορία τέχνης. 

«Ψυχο-λογικές σχέσεις» του Δημήτρη Φλαμούρη 

Τι θα γινόταν αν οι κολλητοί μας ήταν ψυχολόγοι; Πως θα έμοιαζαν οι συζητήσεις που κάνουμε μαζί τους όταν βγαίνουμε για ένα κρασί ή για ένα καφέ έστω; Όταν αναλύουμε τα θέματα που μας απασχολούν;
 
Θέματα όπως:
Γιατί πέφτω συνέχεια σε τέτοιου είδους άτομα; Του τα 'χω πει τόσες φορές του άντρα μου. Γιατί δεν αλλάζει;
Γιατί κολλάω και δεν μπορώ να πάρω μια απόφαση;
Γιατί μου παίρνει τόσο χρόνο να ξεκολλήσω από τον/την πρώην μου;
Μου αντιστέκεται πολύ αλλά θα τον/την στρώσω εγώ… Μα όλα εγώ πρέπει να τα κάνω επιτέλους; Έχω αλλάξει τόσους συντρόφους.
Πότε θα βρω τον σωστό;
Με έχει κουράσει ο ξερόλας συνάδελφος… Δεν αντέχω άλλο!
Πως μπορώ να νιώσω την ευτυχία;
 
Αυτά και άλλα πολλά, εξίσου σημαντικά ζητήματα, συζητούν οι φίλοι με τον κολλητό-ψυχολόγο τους μέσα στο βιβλίο αυτό. Με έξυπνους, καθημερινούς διάλογους και προκλητικά επιχειρήματα, ο Δημήτρης Φλαμούρης, PhD, συνδυάζει τις ψυχολογικές θεωρίες με τη μαθηματική λογική, προσεγγίζοντας πολύ διαφορετικά τις καταστάσεις που καθημερινά πολιορκούν τον συναισθηματικό μας κόσμο. Μέσα από 12 αυτοτελείς ιστορίες, το βιβλίο βοηθάει στην απόκτηση αυτογνωσίας και στην εύκολη κατανόηση των βαθύτερων ζητημάτων που όλους μας απασχολούν. Έτσι, καταφέρνει να γίνει ο φίλος με τον οποίο όλοι θα θέλαμε να βγούμε για ένα καφέ. Ή, ακόμα καλύτερα, για ένα κρασί…!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.