Νεο απορριμματοφορο για την Υπηρεσια καθαριοτητας του Δημου Κομοτηνης

Παραδόθηκε στο πλαίσιο δωρεάς του TAP

Ένα καινούριο απορριμματοφόρο απέκτησε το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής, το οποίο παρέδωσε  η κοινοπραξία του αγωγού TAP στο Δήμο Κομοτηνής στο πλαίσιο του προγράμματος «Προορισμός η προστασία». 

Στήριξη στις τοπικές κοινωνίες 

Το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ σημαντικό, και έχει σαν στόχο να στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες από τις οποίες διέρχεται ο TAP, σημείωσε ο κ. Σπύρος Νάκος, εκπροσωπώντας την κοινοπραξία.
 
Η δωρεά εντάσσεται σε ένα συνολικό πλαίσιο δωρεάς οχημάτων προστασίας και κοινής ωφέλειας στους Δήμους και τις περιφέρειες αξίας άνω των 10 εκ. ευρώ, το οποίο υλοποιείται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, από όπου περνά ο αγωγός, και αφορά απορριμματοφόρα, εκχιονιστικά και πολυμηχανήματα, ασθενοφόρα κτλ.
 

Ευχαρίστησε τέλος τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πετρίδη και όλους τους συνεργάτες του που υποστήριξαν την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, και ευχήθηκε το συγκεκριμένο όχημα να συμβάλλει πραγματικά στην υποστήριξη και την καθαριότητα της πόλης, καθώς επίσης και να υποστηρίξει με ασφάλεια τους εργαζόμενους για να επιτελέσουν το πολύ σημαντικό έργο τους.
 
Από την πλευρά της δημοτικής αρχής το απορριμματοφόρο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιάννης Μουρτίδης, που ευχαρίστησε την κοινοπραξία, που δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο τόσο στα απορριμματοφόρα, όσο και σε άλλες δράσεις.
 
Με την παραλαβή αυτού του απορριμματοφόρο, και την προσθήκη άλλων τριών καινούριων που θα προμηθευτεί ο Δήμος, να κρατήσουν καθαρή την πόλη διαβεβαίωσε ο ίδιος.
 
«Είναι ένα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο, που πρώτη μέριμνά του έχει την ασφάλεια των εργαζομένων, και επάνω σε αυτό το πλαίσιο, δουλεύουμε για να κρατήσουμε την πόλη καθαρή» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.