Διπλη ορκωμοσια για τη Νομικη Σχολη ΔΠΘ

103 απόφοιτοι του Τμήματος έλαβαν τα πτυχία τους

Σε δύο τελετές κάτι που βοήθησε να γίνουν οι τελετές με σεβασμό και χωρίς τα προβλήματα που παρατηρούνται αλλού, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ορκωμοσία της Νομικής Κομοτηνής.
 
Τον όρκο ανέγνωσαν οι Ειρήνη Γιάνναρου με 8,364 στην πρώτη ορκωμοσία και Γεώργιος Καλλιανιώτης με 8,204 στη δεύτερη, με τους συνολικά 103 αποφοίτους να λαμβάνουν τα πτυχία τους από τον Κοσμήτορα της Νομικής κ. Χρήστο Μαστροκώστα.
 
Για ακόμα μια φορά γονείς, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο χώρο για να ευχηθούν στους νέους απόφοιτους καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία.
 
Στην ομιλία του ο Κοσμήτορας εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, που σηματοδοτεί την αρχή της επαγγελματικής τους πορείας.
 
Σε αυτή όμως δεν ήταν μόνοι, αλλά είχαν την στήριξη των οικογενειών τους και την ηθική στήριξη των φίλων τους, πολλοί από τους οποίους βρέθηκαν στην Κομοτηνή για να μοιραστούν την χαρά τους.
 
Η Νομική Σχολή Κομοτηνής, τόνισε, τους έδωσε τα εφόδια να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό όχι μόνο σε εθνικό, αλλά σε διεθνές επίπεδο, ενώ οι απόφοιτοι της σχολής, όπως και των άλλων δύο νομικών σχολών, γίνονται δεκτοί σε μεταπτυχιακά προγράμματα των πανεπιστημίων της Ευρώπης και της Αμερικής με τους ίδιους όρους των δικών τους αποφοίτων, ενώ συμμετέχουν τις εξετάσεις για την απόκτηση της άδειας των χωρών αυτών με τον ίδιο τρόπο.
 
Κλείνοντας, ευχήθηκε η επαγγελματική τους πορεία να είναι επιτυχής, τους παραίνεσε όμως να μην βιαστούν να οριοθετήσουν την επιτυχία, γιατί τα όρια της προσωπικής τους πορείας και επιτυχίας θα πρέπει να απομακρύνονται συνεχώς, ενώ τα εμπόδια που θα συναντήσουν θα πρέπει να γίνουν εφαλτήρια επιτυχίας. «Μην επιχειρήσετε κάτι που η ψυχή σας αποκλείει» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.