Ο Στ. Σακελλιων απαντα στον Τ. Βαβατσικλη για τα οσα δηλωσε επι της προτασης Λαφτση

«Το ζητούμενο είναι, πέρα από τακτικές υπεκφυγής, πως τοποθετούνται πάνω σε αυτή την πρόταση τόσο ο κ. Βαβατσικλής όσο και ο κ. Γκαράνης»

Τα όσα δήλωσε από μικροφώνου, φιλοξενούμενος στη συχνότητα του Ράδιο Παρατηρητής 94 fm και την εκπομπή «Με το Ν και με το Β» ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Τάσος Βαβατσικλής για την πρόταση της Λαφτσή, σχολίασε σε γραπτή του τοποθέτηση ο κ. Σταμάτης Σακελλίων, συντονιστής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.
 
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Βαβατσικλής ερωτηθείς για  τη στάση του απέναντι στην πρόταση της κ. Λαφτσή, περί σύμπλευσης των προοδευτικών παρατάξεων στις δημοτικές εκλογές, απάντησε πως «μου δημιούργησε έκπληξη. Σαν τι κάνει την πρόταση; Σαν Ελένη Λαφτσή, δημοτική σύμβουλος ή σαν ΣΥΡΙΖΑ; Έχω την εντύπωση ότι ο σχολιασμός δεν επιτρέπει στη δική μου πολιτική δεοντολογία, αλλά και στην ηθική, να τη σχολιάσω.  Θα επικαλεστώ έναν τίτλο, ενός κομοτηναίου συνάδελφου δημοσιογράφου, που αποκάλεσε όλη αυτή τη διαδικασία “πολιτικό τυχοδιωκτισμό”». 
 
Απαντώντας στα παραπάνω ο κ. Σακελλίων σημείωσε πως «μου προξένησε έκπληξη το γεγονός ότι ο κ. Βαβατσικλής ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί στο όνομα ποιου η συντρόφισσα Λαφτσή κατέθεσε την γνωστή πρόταση για την συγκρότηση ενός ευρύτερου προοδευτικού σχήματος για τον Δήμο Κομοτηνής». Ο ίδιος εξήγησε πως «η πρόταση της σ. Λαφτσή εντάσσεται απολύτως στο πλαίσιο της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές» για να υπογραμμίσει πως «το ζητούμενο είναι, πέρα από τακτικές υπεκφυγής, πως τοποθετούνται πάνω σε αυτή την πρόταση τόσο ο κ. Βαβατσικλής όσο και ο κ. Γκαράνης. Η ευθύνη είναι δική τους».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.