Ενημερωση εφ’ ολης της υλης για τα μελη του Συνδεσμου Αποστρατων Σωματων Ασφαλειας Ν. Ροδοπης

Στη γενική συνέλευση της περασμένης Παρασκευής

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Ροδόπης  πραγματοποιηθήκαν οι εργασίες της τακτικής συνέλευσης του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης.
 
Στην συνέλευση παραβρέθηκαν ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α ) κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης κ. Βασίλης Κραββαρίτης και ο Γενικός γραμματέας της τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν. Ροδόπης (IRA) κ. Δημήτρης Φεγγομύτης.
 

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης από τον Γ΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. Νικόλαο Παπαδόπουλο έγινε ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τα μέλη.
 
Στο τέλος έγινε ψηφοφορία, όπου ο διοικητικός απολογισμός, ο οικονομικός απολογισμός και οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του καταστατικού εγκρίθηκαν με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, συγκεκριμένα ψήφισαν 133 μέλη.
 
Ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν από τα 132 μέλη και οι τροποποιήσεις του καταστατικού από 131 μέλη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.