Στολιδια, στολιδια παντου

Της έκδοσης

Ξεκίνησε ο στολισμός και στην γειτονική μας Ξάνθη, για την επερχόμενη εορταστική περίοδο, με συνεργεία του Δήμου Ξάνθης να δουλεύουν για να στήσουν την «Ευχούπολη» που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Ξάνθης στην κεντρική πλατεία της πόλης.
 
Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο, όμως ήδη έχουν στηθεί η είσοδος και διάφορα παιχνίδια, ενώ στην αψίδα που υπάρχει στο πάρκο, έχει τοποθετηθεί και ένα «ΞΑΝΘΗ» το οποίο θα φωτίζει τη νύχτα.
 
Κάποιοι εκ των κατοίκων σχολίασαν σκωπτικά την επιγραφή, θεωρώντας πως δεν χρειάζεται να τους θυμίσουν σε ποια πόλη βρίσκονται, και η αλήθεια είναι πως αυτή ήταν και η δική μας αντίδραση αρχικά, όμως στη συνέχεια το σκεφτήκαμε καλύτερα.
 
Και αυτό γιατί σκεφτήκαμε όσους θα βγουν selfie με την επιγραφή από πίσω, που πιστέψτε μας, θα είναι πολλοί.
 
Μπορεί βέβαια οι Ξανθιώτες να προσπαθούν με την πινακίδα να προσελκύσουν την δική μας Ξανθιά, προσπαθώντας να την ξεγελάσουν και να μας την κλέψουν, τώρα που κατέρχεται και Δήμαρχος, για να την έχουν δική τους.
 
Εμάς προσωπικά σαν ιδέα, καθόλου δεν θα μας χάλαγε, καθότι η δική μας «Ξανθιά» που προφανέστατα έχει όραμα για την πόλη μας, θα μπορούσε να προσφέρει τα μέγιστα στην περαιτέρω αναβάθμιση της ήδη πανέμορφης γειτονικής μας πόλης, που η αλήθεια είναι πως σε πολλούς τομείς ζηλεύουμε.
 
Παρόλα αυτά μία τέτοια πρόταση δεν γνωρίζουμε αν θα ευδοκιμήσει καθότι με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τον Δήμο Κομοτηνής, κατάφερε να αποσπάσει και το πολυπόθητο «like» από τον νυν δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη.
 
Δεν το έχουν καταφέρει και πολλοί!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.