Τα «αστερια» του Δημοτικου Κυνοκομειου Κομοτηνης βρηκαν τη θεση τους

Απαρατήρητα

Το πιο πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δέντρο των φετινών εορτών, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ανήκει στο Δημοτικό Κυνοκομείο της Κομοτηνής.
 
Οι εργαζόμενοι του Κυνοκομείου χθες Παρασκευή στόλισαν το φετινό τους δέντρο, υπό το βλέμμα των νεοφερμένων στο Κυνοκομείο κουταβιών που κοιτούσαν με απορία την όλη διαδικασία, πρωταγωνιστές του οποίου, ως άλλα «αστέρια» είναι τα ίδια τα φιλοξενούμενα ζωάκια, που έχουν περάσει ή και φιλοξενούνται ακόμα στις εγκαταστάσεις του.
 
Πέραν των φωτογραφιών των πραγματικών αστεριών, των αξιαγάπητων μικρών αδέσποτων τετράποδων σκύλων, τα μέλη του Κυνοκομείου, σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν και τα δοχεία από υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη, δίνοντας μία διαφορετική και πρωτότυπη εικόνα στο δέντρο τους.
 
 Παρόντες στην όλη διαδικασία ο αξιαγάπητος Ρούντολφ αλλά και δύο εκ των τεσσάρων προσφάτως παρατημένων κουταβιών που κατέληξαν στο κυνοκομείο, τα οποία ωστόσο όπως μάθαμε υιοθετήθηκαν στο σύνολό τους και τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν στην ζεστασιά των νέων τους σπιτικών.
 
Οι ανάγκες των αδέσποτων «συμπολιτών» μας είναι πολλές και κάθε προσφορά ειδών που χρειάζονται είναι σίγουρα καλοδεχούμενη, ωστόσο ένεκα και των εορτών, το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε για τους τετράποδους ενοίκους του κυνοκομείου είναι να τους προσφέρουμε ένα μόνιμο σπιτικό γεμάτο αγάπη.
 
Στην περίπτωση άλλωστε αυτή, και οι ίδιοι θα αποτελέσουν το καλύτερο δώρο για τους ανθρώπους που αγαπάμε! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.