Ανακαινιστηκε μετα απο 26 χρονια η κεντρικη Αιθουσα της ΛΑΦ Κομοτηνης

Αγιασμός στην αίθουσα που απέκτησε νέα αισθητική στο πλαίσιο του έτους μέριμνας για το προσωπικό του ΓΕΣ

Αγιασμός στην ανακαινισμένη κεντρική αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής, η οποία αναμορφώθηκε μετά από 26 χρόνια, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή.
 
Τον Αγιασμό πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, παρουσία του Ανώτατου Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, διοικητή της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχου κ. Γιώργου Χατζηγεωργίου, τον Διοικητή της ΧΧΙ ΤΘΤ Ταξίαρχο Λάζαρο Καμπουρίδη, του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιώργου Πετρίδη, της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ. Κλεοπάτρας Στογιαννίδου, στελεχών των μονάδων, εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας  και Δημοτικών συμβούλων Κομοτηνής.
 

Ο Μητροπολίτης μετά την τελετή σημείωσε πως ευλογούν και εγκαινιάζουν την αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών, η οποία είναι όμορφη, καλαίσθητη, λιτή αλλά και αρχοντική, και θα αποτελέσει ένα χώρο όπου πάντα θα συναθροίζονται τόσο οι αξιωματικοί, αλλά και άνθρωποι του τόπου μας που θα θαυμάζουν τα έργα των χειρών τους.
 
Ευχήθηκε δε ο χώρος να είναι χώρος χαράς, όπου οι άνθρωποι θα συναθροίζονται και θα χαίρονται την επικοινωνία τους, που λείπει πολύ από τις ανθρώπινες σχέσεις, ώστε ο χώρος να είναι ευλογημένος και χαρούμενος.
 

Από την πλευρά του ο  Ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης σημείωσε πως το 2018 έχει οριστεί από το ΓΕΣ ως έτος μέριμνας για το προσωπικό, και σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζοντας και το έργο των προκατόχων του, θέλησαν να αναβαθμίσουν την κύρια αίθουσα της Λέσχης αξιωματικών, η οποία είχε διατηρήσει τη μορφή της από το 1992.
 
Έτσι με κονδύλιο και με ενδιαφέρον του αρχηγού ΓΕΣ, προχώρησαν, μαζί με τον Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, στην αναμόρφωση του χώρου.
 

Τα «χέρια» όμως προσέφερε το προσωπικό της Ταξιαρχίας, από τον Λόχο Μηχανικού, οι οποίοι επί 50 σχεδόν ημέρες υπερέβαλαν εαυτόν για να ολοκληρώσουν τις εργασίες στην αίθουσα, πριν την έλευση των εορταστικών ημερών, ώστε να είναι διαθέσιμη στο κοινό.
 
Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό, τόνισε, και πλέον μπορούν να δείχνουν πως η Λέσχη έχει και χώρους υψηλού επιπέδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.