Φετα Δουκιδη: Η Μοναδικη Θρακιωτικη φετα με Χρυσο Βραβειο

Τέσσερα βραβεία απέσπασαν τα προϊόντα της εταιρίας στην Dairy Expo

Πρώτη φορά Θρακιώτικη φέτα διακρίνεται με Χρυσό Βραβείο σε διαγωνισμό τυροκομικών προϊόντων με αυστηρά κριτήρια την ποιότητα, τη γεύση και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, τα Τυροκομικά Δουκίδη συμμετείχαν στη 2η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών στο πλαίσιο της Dairy Expo, τη μόνη ειδικευμένη έκθεση τυροκομικών προϊόντων σε πανελλαδικό επίπεδο. Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς αξιολογητές του τυριού καθώς και σεφ όπως ο κ. Ηλίας Μαμαλάκης αξιολόγησαν πληθώρα ελληνικών τυριών.

Η εταιρεία απέσπασε 4 διακρίσεις. Ειδικότερα, η «ναυαρχίδα» των προϊόντων της Εταιρίας «Φέτα Π.Ο.Π.» τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο, όπως επίσης Χρυσό έλαβε το «Ημίσκληρο Κίτρινο Τυρί» που παρασκευάζεται αυστηρά από αιγοπρόβειο γάλα. Με χάλκινα διακρίθηκαν το «Μαλακό Τυρί» από αιγοπρόβειο γάλα και το «Λευκό Τυρί Τελεμές» από αγελαδινό γάλα.

Όπως δήλωσε ο Υπεύθυνος Παραγωγής-Τυροκόμησης Γεώργιος Γουγουσάκης, «όλα ξεκινούν από την πρώτη ύλη. Όταν αυτή είναι αγνή και ελληνική, ταυτοχρόνως είναι και υψηλής ποιότητας».

Κλείνοντας, τα Τυροκομικά Δουκίδη μέσω του Εμπορικού Διευθυντή κ. Στέφανου Δουκίδη, ευχαριστούν «τους συνεργάτες παραγωγούς, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια διατήρησης της πανάρχαιας Θρακιώτικης τυροκομικής παράδοσης». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.