Ημερα Καριερας απο τον ξενοδοχειακο ομιλο της Ikos Resorts στην Κομοτηνη

Τα μέλη του Ομίλου αναζητούν ενδιαφερόμενους για να στελεχώσουν τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω

Κατοίκους της περιοχής μας και όχι μόνο είχε σαν στόχο η Hμέρα Καριέρας που διοργάνωσε το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ξενοδοχειακού ομίλου Ikos Resorts στην Κομοτηνή την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή.
 
Στο διαρκώς εξελισσόμενο και αναπτυσσόμενο τουριστικό τομέα στη χώρα, ο ξενοδοχειακός Όμιλος Ikos Resorts τοποθετείται δυναμικά με νέες ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, που ενισχύουν την απασχόληση και συμβάλλουν πολλαπλώς στην ελληνική οικονομία.
 
Έτσι με δεδομένο ότι οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας ξεπερνούν τις 1.500 και αφορούν τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, οργάνωσε από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου ενημερώσεις σε 8 πόλεις της χώρας, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις και λαμβάνοντας βιογραφικά από τους υποψηφίους.
 
Οι θέσεις περιλαμβάνουν όλους τους τομείς ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος, από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες και ταμπαρ μέχρι την αποθήκη, τους κήπους, τη συντήρηση, την καθαριότητα, τα spa και τους παιδότοπους. Για κάθε ενδιαφερόμενο, η πρόταση του Ομίλου περιλαμβάνεισταθερό μισθό, διαμονή, διατροφή, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. 

Επισκέψεις σε 8 πόλεις 

Οι Ημέρες Καριέρας του Ομίλου ξεκίνησαν στα τέλη Οκτωβρίου από την Κω, όπου
τον Απρίλιο του 2019 ανοίγει τη νέα μονάδα του, το Ikos Aria, και τελευταίος σταθμός τους ήταν η Κομοτηνή, όπου πραγματοποίησαν την Ημέρα Kαριέρας στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης.
 
Στην Κομοτηνή βρέθηκαν η κ. Μαρία Χριστίνα Σουλή και η κ. Ελένη Τσακίρη μέλη της ομάδας στελέχωσης των ξενοδοχείων του ομίλου, που πραγματοποίησαν τις συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους, ώστε να δουν με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να προβούν σε συνεργασία με όσους προσέλθουν.
 
Όπως ανέφεραν, κάνουν αυτή την εξόρμηση στους κατοίκους των πόλεων της περιφέρειας, μιας και θεωρούν πως έχουν όρεξη και διάθεση να μάθουν αλλά και να ενταχθούν σε μια εταιρεία, η οποία τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.
 
Άλλωστε πέρα των τεσσάρων ξενοδοχείων που αναφέρθηκαν, αναμένεται να ανοίξει το τέταρτο ξενοδοχείο του Ομίλου στην Ισπανία το 2020.
 
Γενικότερα στην εξόρμηση αυτή έχουν έρθει σε επαφή με πολλούς ενδιαφερόμενους, είτε με εμπειρία στον τομέα του τουρισμού είτε χωρίς, και κατά κύριο λόγο οι διαδικασίες είναι πολύ σύντομες για τη στελέχωση.
 
Μετά την πρώτη επικοινωνία, θέλουν ο υποψήφιος να έχει μια δεύτερη συνάντηση μέσω διαδικτύου, με τον αρμόδιο προϊστάμενο, ο οποίος θα του εξηγήσει τι θα κάνει και τις αρμοδιότητές τους.
 
Βέβαια το ότι πέρασε η μέρα καριέρας, δεν σημαίνει πως κάποιος δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τον όμιλο, μέσω της ιστοσελίδας του www.ikosresorts.com μέσω της οποίας μπορούν να στείλουν βιογραφικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.