Γιαννης Γκαρανης και «Κοινωνια Πολιτων» δηλωνουν δυναμικα παρων στις επερχομενες αυτοδιοικητικες εκλογες (+Βιντεο)

«Αποφεύγοντας τις μεγαλόσχημες διακηρύξεις και τις εύκολες κινήσεις εντυπωσιασμού, κατερχόμαστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με συγκροτημένο όραμα»

Την επίσημη «πρώτη», ως επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών», έκανε σήμερα ο κ. Γιάννης Γκαράνης στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Chris and Eve. Έχοντας στο πλευρό του σύσσωμη την ομάδα της «Κοινωνίας Πολιτών» -του νυν δημάρχου Γιώργου Πετρίδη μη εξαιρουμένου- έδωσε το στίγμα της δημοτικής παράταξης για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο ίδιος ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στο πρόσωπο του Γιώργου Πετρίδη για να απαριθμήσει στη συνέχεια αναλυτικά «τα έργα και τις ημέρες» της παρούσας διοίκησης.

«Κάναμε πάρα πολλά. Προετοιμάσαμε πολλά. Κι έχουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Τα επόμενα χρόνια προδιαγράφονται ως ιδιαίτερα κρίσιμα σε σχέση με τη μετεξέλιξη της ευρύτερης περιοχής» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γκαράνης για να δώσει το στίγμα της «Κοινωνίας Πολιτών» λέγοντας πως «η παράταξή μας δεν πολιτεύτηκε με γνώμονα τις μεγαλόστομες διακηρύξεις… Δεχόμαστε την κριτική, όπως και τις προτάσεις, από τις υπόλοιπες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου αλλά και την κοινωνία των πολιτών. Η πορεία μας έχει αποδείξει ότι δεν διστάζουμε να υιοθετήσουμε κάθε σοβαρή και ρεαλιστική πρόταση».

Αναφερόμενος στο νέο σκηνικό που διαμορφώνει ο Κλεισθένης ο επικεφαλής της Κοινωνίας Πολιτών τόνισε πως ο Δήμος Κομοτηνής χρειάζεται μια διοίκηση με σταθερότητα, με δυνατότητα αυτοδύναμης και αυτοτελούς διακυβέρνησης για αυτό και ζήτησε «ένα ισχυρό εκλογικό ποσοστό από την πρώτη Κυριακή που θα διασφαλίσει τη δημιουργία συμμαχιών, στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων και όχι με γνώμονα την τήρηση πολιτικών ισορροπιών ή προσωπικών φιλοδοξιών».

«Αυτό που εμείς, ως παράταξη επιδιώκουμε» συνέχισε λίγο παρακάτω «για την επόμενη μέρα είναι να μας δοθεί από τους συνδημότες μας η δυνατότητα να εργαστούμε, προκειμένου να συνθέσουμε δημιουργικά την αυτοδιοικητική εμπειρία των παλιότερων με τον ενθουσιασμό και τη διάθεση για προσφορά των νεότερων».

«Αποφεύγοντας τις μεγαλόσχημες διακηρύξεις και τις εύκολες κινήσεις εντυπωσιασμού, κατερχόμαστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με συγκροτημένο όραμα και ήδη καταρτισμένο στρατηγικό σχεδιασμό» τόνισε ο ίδιος στη συνέχεια.

«Έχοντας ως εχέγγυό μας την οικονομική ευρωστία του Δήμου Κομοτηνής, η οποία θα μας επιτρέψει να ανταποκρινόμαστε με επάρκεια στις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν, προχωρούμε με αισιοδοξία προς το μέλλον» επεσήμανε για να δεσμευεί πως «στο αμέσως προσεχές μέλλον θα παρουσιάσουμε αναλυτικά και εκτενώς το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού μας».

Ο ίδιος κατέληξε τον λόγο του καλώντας σε συστράτευση «όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που οραματίζονται έναν δήμο Κομοτηνής εύρωστό, έναν δήμο με στρατηγική διαμόρφωσης μιας ξεχωριστής πολιτιστικής ταυτότητας χωρίς διακρίσεις και διαχωριστικές γραμμές. Έναν δήμο που θα έχει ως κύρια προτεραιότητα του την εξυπηρέτηση των πολιτών και την επένδυση σε έργα υποδομής που θα βελτιώνουν την καθημερινότητά τους, χωρίς εξαρτήσεις δογματισμούς και προσωποκεντρικές πολιτικές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.