Ακυρωσεις και αναβολες Χριστουγεννιατικων εκδηλωσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ λογω καιρου

Ακύρωση της παράστασης του MUAMBA και αναβολή της εκδήλωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Θρακών

Από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, ανακοινώθηκε ότι λόγω καιρού, δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα, η παράσταση MUAMBA που ήταν προγραμματισμένη στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Μαγεμένο Πάρκο», με το θίασο “Dromocosmicas”.
Η δεύτερη παράσταση από τον ίδιο θίασο, που έχει τίτλο “VAGOR & BELLAVITA” θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου.

Η παράσταση αυτή είναι ένα αφιέρωµα στο βουβό κινηµατογράφο. Χρησιµοποιώντας στοιχεία από το θέατρο-τσίρκου, το σωµατικό θέατρο και την τέχνη του κλόουν αφηγείται ένα διαχρονικό παραµύθι για τη δύναµη της φιλίας, της αλληλεγγύης και τη σηµασία του να µένουµε πιστοί στα όνειρά µας. Μέσα από τη σχέση που αναπτύσσεται µεταξύ των δύο πρωταγωνιστών δίνεται έµφαση στην οµαδικότητα, την συνεργασία καθώς και στην εφευρετικότητα που πρέπει να επιδείξουν προκειµένου να αντιµετωπίσουν τις καθηµερινές τους δυσκολίες.

Ακόμη η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Θρακών που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή στην πλατεία Ειρήνης, αναβάλλεται λόγω καιρού και θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.