Ο Νικος Αγγελιδης αντιπροεδρος του Διεθνους Εμπορικου Επιμελητηριου-Ελλαδος

Διάκριση για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC Ελλάς) και ακολούθησαν αρχαιρεσίες ανάδειξης των αξιωμάτων το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, στις οποίες αναδείχτηκε Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου – Ελλάδος ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νικόλαος Αγγελίδης.

Μετά την  παμψηφεί ανάδειξη του νέου Προέδρου κ. Πέτρου Δούκα και κατά την εκλογή του Αντιπροέδρου ο κ. Αγγελίδης έλαβε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και ανεδείχθη Αντιπρόεδρος.

Το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο – Ελλάς έχει ως μέλη του όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδος αλλά και τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, εφοπλιστές, νομικές εταιρείες, πολυεθνικές, κλπ.

Αποτελεί την κορυφαία εκπροσώπηση της χώρας στο παγκόσμιο επιχειρείν, σε έναν οργανισμό που εκπροσωπεί 6,5 εκατομμύρια επιχειρήσεις από 130 χώρες και έχει την έδρα του στο Παρίσι. Προτείνει και προστατεύει του κυριότερους κανόνες του παγκόσμιου εμπορίου και αποτελεί θεσμοθετημένο σύμβουλο του Ο.Η.Ε. αλλά και των G8 και G20. Εκτελεί διαιτησίες παγκόσμιας εμβέλειας πολυεθνικών εταιρειών και προτείνει κανόνες εμπορίου στις κυβερνήσεις παγκοσμίως.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης κατακτώντας την υψηλότερη διάκριση της ιστορίας του ελπίζει να κριθεί άξιο της εμπιστοσύνης του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας που το τίμησε και ευελπιστεί να το εκμεταλλευτεί προς όφελος της Θράκης και της Ροδόπης.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.