Χριστοψωμο, χριστουγεννιατικες μελωδιες και μπαζαρ για το Α’ ΚΑΠΗ Κομοτηνης

Στο πνεύμα των ημερών τα μέλη πραγματοποίησαν μία γιορτινή εκδήλωση

Στο πνεύμα των εορτών κινείται το Α Κέντρο Ανοικτής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής, τα μέλη του οποίου υποδέχθηκαν τα Χριστούγεννα με μία όμορφη εκδήλωση στις 17 Δεκεμβρίου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της χορωδίας που ερμήνευσε με θέρμη χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα από όλη την Ελλάδα υπό την επιμέλεια του κ. Σάκη Βαργεμιτζίδη, κερδίζοντας τα θετικότερα σχόλια από τους δεκάδες φίλους και καλεσμένους που βρέθηκαν εκεί.
 

Αξίζει να σημειωθεί πως τον ίδιο χώρο στεγαζόταν εορταστικό μπαζάρ από χειροποίητα έργα της ομάδας καλλιτεχνικών, που με μεράκι και φαντασία δημιούργησαν πλεκτά, στολίδια και πολλά άλλα είδη. Παίρνοντας τον λόγο για να καλωσορίσει τον κόσμο η προϊσταμένη της δομής, κ. Αναστασία Παπανικολάου δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να χαρούν αυτήν την μεγάλη γιορτή, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα νέα παιδιά που βρέθηκαν εκεί.
 
«Είναι μία καλή ευκαιρία να βρεθούμε με τα μέλη μας και να ανταλλάξουμε ευχές για καλή χρονιά» συμπλήρωσε από πλευράς του ο κ. Γιάννης Γκαράνης, πρόεδρος ΚΕΜΕΑ Κομοτηνής που διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Κομοτηνής βρίσκεται πάντα κοντά στην τρίτη ηλικία μέσω των δομών του.Ευλογώντας τα Χριστόψωμα που φτιάχτηκαν με αγάπη από μέλος του ΚΑΠΗ, ο Σεβασμιώτατος Μητρόπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής  σημείωσε ότι «η σημερινή είναι μία γιορτή των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, αν και βλέποντάς τους κανείς δεν καταλαβαίνει πως πρόκειται για ηλικιωμένους. Η παραμονή τους εδώ είναι πολύ όμορφη και οι άνθρωποι του Δήμου Κομοτηνής κάνουν τα πάντα για να τους προσφέρουν μία ζεστή γωνιά».
 

Παρόντες μεταξύ άλλων η προϊσταμένη της διεύθυνσης του ΚΕΜΕΑ δήμου Κομοτηνής, κ Μαρία Μερέτη και ο αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΚ, κ. Στράτος Τσακιρίδης που υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι να τιμούνται οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, που κάθε μέρα βρίσκονται στα κέντρα ανοικτής προστασίας του Δήμου Κομοτηνής για να βρουν παρέα, παρηγοριά αλλά και μία ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.