Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Η ευνοούμενη» και «Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος για την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης», την δραματική «Η ευνοούμενη» σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου και την ταινία κινουμένων σχεδίων «LEGO 2».
 
Επίσης στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζουν να προβάλλονται η κωμωδία με στοιχεία δράματος «Η θετική πλευρά της ζωής» και η ταινία τρόμου «Ο Χαρισματικός» σε σκηνοθεσία Νίκολας Μακ Κάρθι.
 
Τέλος το σαββατοκύριακο θα προβάλλονται ταινίες που ενδείκνυνται για οικογενειακές εξόδους, όπως οι ταινίες «Ασπροδόντης», «Asterix: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού» και «Η Κλεμμένη πριγκίπισσα». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης
(3D Προβολή: 21:00, 2D Προβολή: 20:10, 22:00, 22:40)

Αρκετούς αιώνες μπροστά στο μέλλον, η εγκαταλειμμένη Αλίτα βρίσκεται στον σκουπιδότοπο της Iron City από τον Ίντο, έναν καλόψυχο κυβερνο-γιατρό που παίρνει την αναίσθητη σάιμποργκ Αλίτα στην κλινική του. Όταν αυτή ξυπνάει, δεν έχει καμία μνήμη για το ποια είναι, ούτε αναγνωρίζει τον κόσμο που βρίσκεται. Όλα της είναι καινούργια, κάθε εμπειρία της είναι σαν πρώτη. Καθώς μαθαίνει σιγά σιγά να ορίζει τη νέα της ζωή στους επικίνδυνους δρόμους της πόλης, ο γιατρός προσπαθεί να την απομακρύνει από τις μνήμες της, ενώ ο καταφερτζής νέος της φίλος Ούγκο προσπαθεί το αντίθετο.

Η ευνοούμενη
(19:00, 20:00, 22:30)

Αρχές του 18ου αιώνα. Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρόλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά βρίσκονται στο απόγειο τους. Η φιλάσθενη Βασίλισσα Άννα (Ολίβια Κόλμαν) βρίσκεται στο θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα (Ρέιτσελ Βάις) κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία της Άννας και το απρόβλεπτο ταπεραμέντο της. Όταν μια νέα υπηρέτρια, η Άμπιγκεϊλ (Έμμα Στόουν) φτάνει, η γοητεία της την κάνει αμέσως αγαπητή στη Σάρα. Η Σάρα την παίρνει υπό την προστασία της και η Άμπιγκεϊλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο το χρόνο της Σάρα, η Άμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της Σάρα ως η συντροφιά της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, καμία πολιτική και κανένα κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της… 

Η ταινία LEGO 2
(3D Προβολή: 18:40, 2D Προβολή: 18:00)

Μετά από πέντε χρόνια ηρεμίας στην πόλη των Lego, οι πολίτες αντιμετωπίζουν μία νέα απειλή από το διάστημα. Αφού έχουν καταστραφεί όλα, στην προσπάθειά τους να αποκαταστήσουν το σύμπαν των LEGO, ο Έμετ, η Λούσι, ο Μπάτμαν και οι φίλοι τους καταφεύγουν σε έναν άλλο γαλαξία, όπου όλα είναι μουσικά. Εκεί δοκιμάζουν το θάρρος τους και τη δημιουργικότητά τους και συνειδητοποιούν πόσο σημαντικοί είναι. 

Ο Χαρισματικός
(22:20)

Η Σάρα αρχίζει να πιστεύει πως ο γιος της Μάιλς κυριεύεται από υπερφυσικές ή ακόμα σατανικές δυνάμεις. Ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειάς της, η Σάρα καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο μητρικό ένστικτο που την προτρέπει να προστατεύσει τον Μάιλς και την απεγνωσμένη ανάγκη της να ανακαλύψει τι έχει φέρει στην επιφάνεια τη σκοτεινή του πλευρά. Η Σάρα θα αναζητήσει τις απαντήσεις στο παρελθόν, σε μια άγρια διαδρομή όπου η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αντίληψη και την πραγματικότητα θα γίνει τρομακτικά θολή.
 
Η θετική πλευρά της ζωής
(19:40)
 
Ένας τετραπληγικός δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει για βοηθό του έναν πρώην κατάδικο που είναι ελεύθερος υπό όρους και μια ιδιαίτερη σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται. Βασισμένη στην τεράστια επιτυχία των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς «Άθικτοι», έρχεται μια τρυφερή και ειλικρινής κωμωδία για τη φιλία, από τον σκηνοθέτη Νιλ Μπέργκερ και με τους Μπράιαν Κράνστον, Κέβιν Χαρτ και Νικόλ Κίντμαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Asterix: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 17:50)
 
Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.
 
Ο Ασπροδόντης
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 17:10)
 
Ο Ασπροδόντης είναι ένα λυκόσκυλο το οποίο για καλή του τύχη σώζεται από ένα ευγενικό ζευγάρι που του μαθαίνουν πώς να δαμάσει τα άγρια ένστικτά του και να γνωρίσει την πραγματική φιλία. 
 
Η Κλεμμένη πριγκίπισσα
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 17:40)

Την εποχή των γενναίων ιπποτών, των πανέμορφων πριγκιπισσών και των πολεμιστών μάγων, ο Ρούσλαν, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρευόταν να γίνει ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται. Ωστόσο, ο Τσόρνομορ, ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα μάτια του Ρούσλαν και προσπαθεί να απομυζήσει την αγάπη της για να τροφοδοτήσει τη μαγεία του. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ρούσλαν ξεκινάει μια επική περιπέτεια ώστε να σώσει την κλεμμένη πριγκίπισσα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.