Δυναμικο παρων ο κοσμος, σταθερα αποντες οι πολιτικοι φορεις του τοπου στην προσπαθεια της ΑΕ Κομοτηνης

Της έκδοσης

Παρότι βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού αθλητισμού και αποτελεί πρέσβειρα του αθλητισμού της πόλης μας στο πανελλήνιο, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής δεν έχει στηριχθεί ως όφειλε από τους φορείς του τόπου.
 
Σε αντίθεση με άλλες πόλεις, που το ενδιαφέρον των πολιτικών της περιοχής είναι μεγάλο για την πορεία των ομάδων, στην Κομοτηνή οι περισσότεροι δεν εμφανίζονται καν στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου, το οποίο αναμορφώθηκε πλήρως με την συμβολή της κ. Δέσποινας Πάσσου, Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής.
 
Μετά από εκεί όμως το ενδιαφέρον όλων των ανθρώπων που θα έπρεπε να κόπτονται για την ανάδειξη της περιοχής μας είναι ελάχιστο. Αυτό αποδεικνύει και το γεγονός πως στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου είναι ελάχιστες οι εμφανίσεις των πολιτικών και πολιτευτών της περιοχής, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
 
Το ίδιο λοιπόν διαπιστώσαμε και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, καθώς  στην κερκίδα βρέθηκαν  μόνο το  μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ κ. Χαρίτου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πολιτσάκης.
 
Είναι κρίμα, γιατί μετά από δεκαετίες βλέπουμε οικογένειες στις κερκίδες, παιδιά να τρέχουν στο παρκέ για να φωτογραφηθούν με τους αθλητές με το πέρας των αναμετρήσεων και γενικότερα μια γιορτινή ατμόσφαιρα, μακριά από όλα αυτά τα αρνητικά που εσφαλμένα έχει συνδεθεί ο αθλητισμός, κυρίως απόρροια της επεκτατικής πολιτικής των «Μεγάλων» Συλλόγων της χώρας… 
 
Και κυρίως κρίμα για το γεγονός ότι η Κομοτηνή χάνει ακόμα μία φορά την ευκαιρία να διαφημιστεί σε όλο το πανελλήνιο, καθώς όλοι όσοι έρχονται εδώ δηλώνουν μαγεμένοι τόσο από το κλειστό όσο και από την προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕ Κομοτηνής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.