Η Τενια Μακρη στην Κομοτηνη

Για την παρουσίαση του βιβλίου της «Τι θα κάνω μ’ εσένα, μαμά…»

Το βιβλίο της ψυχολόγου και συγγραφέως Τένιας Μακρή με τίτλο « Τι θα κάνω μ' εσένα, μαμά…»  παρουσιάζουν το προσεχές Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο Υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής «Ροδόπη» και οι Εκδόσεις «Κλειδάριθμος».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η φιλόλογος Ρένα Σαμαρά-Μάινα, ενώ η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ενοχή, τρυφερότητα, θυμό, αγάπη.
Κανείς άλλος εκτός από τη μητέρα μας δεν μπορεί να μας προκαλέσει όλα αυτά τα συναισθήματα ταυτόχρονα –γι’ αυτό και η σχέση μας μαζί της είναι ένας πραγματικός γρίφος που συχνά δυσκολεύει τη ζωή μας.
Μπορούμε, αλήθεια, ως ενήλικες να λύσουμε αυτόν τον γρίφο και να αποκαταστήσουμε την εικόνα της μητέρας μας έτσι όπως είναι, και όχι όπως την είχαμε σχηματίσει μέσα μας ως παιδιά;
Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όποια τραύματα μας δημιούργησε η συμπεριφορά της και να έχουμε μια θεραπευτική επικοινωνία μαζί της;
Μέσα από τις αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, η Τένια Μακρή προτείνει δέκα βήματα που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τη σχέση με τη μητέρα σας σε μια νέα πολύτιμη διάσταση.

Θα την κατανοήσετε, θα τη συγχωρήσετε ίσως, και τελικά θα συμφιλιωθείτε και μ’ εκείνη και με τον εαυτό σας –κάτι που είναι κυριολεκτικά ανεκτίμητο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.