Σεβασμος στους κοπους των αποφοιτων και των γονεων τους

Απαρατήρητα

Δεν είναι λίγες φορές που οι Τελετές Ορκωμοσίας μετατρέπονται σε κακής φύσεως «πανηγύρι» χαλώντας την μαγεία των τελειόφοιτων αλλά και των γονέων που περιμένουν χρόνια αυτήν την ημέρα.
 
Κόρνες, κομφετί και γενικότερα μία φασαρία άνευ προηγουμένου συνθέτουν ένα σκηνικό, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα σε χώρο πανεπιστημίου.  Με αφορμή τη χτεσινή τελετή ορκωμοσίας της Νομικής, με χαρά είδαμε το μεγαλύτερο μέρος των παρευρισκομένων να σέβεται τον χώρο αν και πάντα υπάρχουν οι «φωτεινές» εξαιρέσεις που θέλουν να κάνουν το δικό τους, ίσως αποσκοπώντας να κλέψουν λίγη από την δόξα των πραγματικών πρωταγωνιστών της ημέρας.
 
ΥΓ: Για τους ερωτικούς/οπαδικούς/κομματικούς στίχους που βλέπουμε στους τοίχους των Τμημάτων θα επανέλθουμε με νέα δημοσίευση στο μέλλον, καθώς όλα αυτά δεν τιμούν κανέναν. Σίγουρα η υποστελέχωση και τα καθημερινά προβλήματα είναι μεγάλα αλλά όπου περνάει από το χέρι μας καλό είναι να σεβόμαστε τον χώρο και να βάζουμε το λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο. Ας ξεκινήσει κάποτε από εμάς και από απλά καθημερινά πράγματα η αλλαγή που θέλουμε να έρθει στην καθημερινότητα μας και στον κόσμο γενικότερα.  Β.Σ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.