Νεα Διακριση για τα Τυροκομικα Δουκιδης

Απαρατήρητα

Για ακόμα μία φορά η οικογένεια Δουκίδη αποτελεί πρέσβειρα της Ροδόπης καθώς ανάμεσα σε 27 βραβευμένα ελληνικά τυροκομεία, 77 ελληνικά τυριά, καταξιωμένους κριτές και γνώστες του τυριού συγκαταλέχθηκαν 4 προϊόντα Δουκίδη παίρνοντας 2 χρυσά βραβεία και 2 χάλκινα βραβεία.
 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δεύτερης Αξιολόγησης Ελληνικών Τυριών, μια κορυφαία οργανοληπτική αξιολόγηση η οποία  πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στο πλαίσιο της DAIRY EXPO σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή ανέδειξε τα τυροκομικά προϊόντα Δουκίδη στην ελίτ των προϊόντων. Συγκεκριμένα Χρυσό μετάλλιο πήραν η ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. και το ημίσκληρο τυρί από αιγοπρόβειο γάλα ενώ χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε το μαλακό τυρί από αιγοπρόβειο γάλα και ο τελεμές από αγελαδινό γάλα.
 
Όπως αναφέρει και η σχετική ανάρτηση στην σελίδα των τυροκομικών προϊόντων Δουκίδη «Τέτοιου είδους διακρίσεις μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Πιστοί από το 1956 στις αξίες μας, στους ανθρώπους μας, στις συνταγές μας και στον τόπο μας. Η ελληνική κτηνοτροφία φθίνει και τα ελληνικά τυροκομικά προϊόντα χάνουν την αίγλη τους στις αγορές. Δέσμευσή μας, να στηρίξουμε και τους δύο τομείς και να προσπαθούμε καθημερινά για αυτούς». B.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.