Εχει κερδισει την εμπιστοσυνη των Ροδοπιτων

Της έκδοσης

Οι διάλογοι στα social media, όταν είναι πραγματικοί διάλογοι και δεν καταλήγουν σε μια ανταλλαγή ύβρεων, όπως μάλλον είθισται να έχει γίνει ο κανόνας, τείνουν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Όπως συνέβη με τη δημοσίευση της είδησης περί παραίτησης του διοικητή του νοσοκομείου Κομοτηνής και του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων.
 
Δεν θα τοποθετηθούμε επί της ουσίας του θέματος, όμως έχει τη δική του αξία να σημειώσουμε τον θετικό αντίκτυπο που έχει αφήσει στην κοινωνία της Ροδόπης τα τελευταία χρόνια το Νοσοκομείο. Και λέμε τα τελευταία χρόνια, διότι να θυμίσουμε η λειτουργία του Νοσοκομείου και η ανταπόκρισή του ακόμη και σε βασικά στοιχεία υγειονομικής περίθαλψης δεν ήταν αυτονόητα. Το αντίθετο μάλιστα. Πριν μερικά χρόνια το Σισμανόγλειο με μαθηματική ακρίβεια μέρα τη μέρα οδηγούνταν μέσω της απαξίωσης στο κλείσιμό του, εξ ου και οι συσκέψεις επί συσκέψεων, τότε, με παρόντες σύμπαντες τους φορείς της πόλης για την εξεύρεση των μέσων αντίδρασης.
 
Όλα αυτά ευτυχώς πλέον φαντάζουν μακρινά. Όπως μακρινές φαντάζουν πλέον και οι αντιδράσεις που ακούστηκαν τότε στον δημόσιο λόγο για τον τρόπο επιλογής διοικητών Νοσοκομείων που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και λέμε μακρινές γιατί όπως φαίνεται, τουλάχιστον για την περιοχή μας, η επιλογή του διοικητή του Νοσοκομείου ήταν επιτυχημένη, αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται για το πρόσωπο του διοικητή ο κόσμος στα social media.
 
Όλα αυτά είναι χρήσιμο να τα θυμόμαστε, διότι ό,τι έγινε στο παρελθόν δεν αποκλείεται να επαναληφθεί και στο μέλλον…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.