Νεα φιλοσοφια για τον Δημο Μαρωνειας Σαπων εγκαινιαζει ο Αποστολος Ιωαννου(+Βιντεο)

Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» και τους πρώτους υποψηφίους συμβούλους του

Την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής, 22 Μαρτίου στις Σάπες ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου.

Στο κατάμεστο καφέ Da Luz ο κ. Ιωάννου παρουσίασε τις βασικές αρχές της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει όπως εξήγησε για την δημιουργία μιας ευρείας δημοτικής παράταξης με την οποία θα διεκδικήσει την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που του αξίζουν, αλλά και που επιβάλουν οι σύγχρονες συνθήκες.

«Αποτελούμε ένα δημιουργικό κράμα δημοτών, που σε πλήρη σύμπλευση με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και την κοινωνία ενωμένη, θα οδηγούμε τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών στη νέα εποχή. Με αυτοπεποίθηση, γνώση και δυναμισμό. Με σεβασμό σε κάθε πολίτη» ανέφερε ο ίδιος στην αρχή της ομιλίας του επισημαίνοντας πως «η νέα εποχή είναι εδώ και μας περιμένει και εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις».

Συμπόρευση δίχως κομματικά δεσμά και ανούσια λόγια

Σύμφωνα με τον ίδιο η Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών, θα αξιοποιήσει συνειδητά όλα εκείνα τα θετικά βήματα που έχουν πραγματοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια, εγκαινιάζοντας ωστόσο μία νέα φιλοσοφία. «Προχωράμε σε μια γόνιμη σύγκρουση αλλαγής νοοτροπίας. Και όχι προσωπικών και ατομικών φιλοδοξιών» ανέφερε ξεκαθαρίζοντας πως « για εμάς, ο δήμος είναι πεδίο προσφοράς και ενδιαφέροντος για την ατομική και συλλογική ευημερία».

Ο κ. Ιωάννου δήλωσε πως θα συμπορευτεί με όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις της περιοχής «χωρίς κομματικά δεσμά και ανούσια λόγια», ενώ έθεσε ως πρωταρχικό στόχο του προγράμματός της παράταξής του την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου.

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών»

Στην συνέχεια παρουσίασε αναλυτικά τους βασικούς άξονες του προγράμματός του  που συνοψίζονται σε αυτούς της Κοινωνικής Πολιτικής με προτεραιότητα στον άνθρωπο, του οικονομικού και διοικητικού εξορθολογισμού του Δήμου, την αποτελεσματική εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων, την βιώσιμη ανάπτυξη και την αξιοποίηση πόρων καθώς και την προετοιμασία του Δήμου Μαρωνείας Σαπών για μεγάλα και εμβληματικά έργα με ορίζοντα δεκαετίας.

«Η Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη διοίκησης του Δήμου μας και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά παρουσιάζοντας και τους πρώτους 15 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού.

Οι «πρώτοι» 15 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Την πρώτη ομάδα «εκλεκτών συνεργατών στην κοινή μας συμπόρευση» όπως τους χαρακτήρισε ο ίδιος είναι οι εξής:

  • Παρασκελίδης Παναγιώτης – Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Προσκυνητών
  • Δόγκας Γεώργιος – Αγρότης και πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός
  • Κοτσάκης Δημήτριος – Πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ
  • Κουκουλάκης Χρήστος – Σωφρονιστικός Υπάλληλος
  • Σιακήρ Χουσεΐν Μουσταφά – Εκπαιδευτικός και πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Μαρωνείας-Σαπών
  • Στογιαντσάκης Στέργιος – Αστυνομικός
  • Περβανά Βασιλική – Συνταξιούχος Παιδαγωγός
  • Δουρσούν Τουτουντζού Μουσταφά – Ελεύθερος επαγγελματίας
  • Χαμπήπογλου Ερτζάν – Αγρότης και πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μιράνων
  • Μοσχάκη Φανή – Πρόεδρος Συλλόγου γυναικών Πρωτάτου
  • Σαντελούδης Νικόλαος – Εκπαιδευτικός-Γεωπόνος
  • Χουσεΐν Τσακμάκ Σερήφ – Ιδιωτικός Υπάλληλος-Αγρότης
  • Αβραμίδης Χρήστος – Στρατιωτικός
  • Βαβαλιανγκάκη Νίτσα – Εκπαιδευτικός
  • Τρυφωνίδου Μαρία – Συνταξιούχος υπάλληλος Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ) – Νομαρχιακή – Δημοτική Σύμβουλος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.