«Βροχη» η καταθεση συνδυασμων στο Πρωτοδικειο

«Κλείδωσαν» οι υποψήφιοι σε Περιφέρεια και Δήμους - Όσα δήλωσαν οι επικεφαλής μετά την κατάθεση των συνδυασμών

1. 8 παρατάξεις διεκδικούν την περιφέρεια ΑΜΘ 

Την Κυριακή 5 Μαΐου επέλεξε η πλειοψηφία των παρατάξεων που διεκδικούν την ψήφο στην Περιφέρεια ΑΜΘ να καταθέσει την υποψηφιότητά τους στο πρωτοδικείο Κομοτηνής.
 
Πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να προσέλθουν στο πρωτοδικείο μαζί με συμβούλους τους, όλοι όμως εξέφρασαν την πεποίθηση πως θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την ψήφο των συμπολιτών μας.
 
Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, ο αριθμός των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσος με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας, με δυνατότητα προσαύξησης έως και 50%, κάτι που στην Περιφέρεια ΑΜΘ σημαίνει πως ο ελάχιστος αριθμός συμβούλων είναι 51 (9 στη Ροδόπη) και ο μέγιστος 79 (14 στη Ροδόπη).
 
Συνολικά 8 παρατάξεις κατέθεσαν το προηγούμενο διάστημα ψηφοδέλτια για να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών, η «Περιφερειακή Σύνθεση», η «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», η «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», η «Περιφέρεια σε Δράση», η «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ», η «Λαϊκή Συσπείρωση», η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΑΜΘ» και η παράταξη που στηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή. 

Συνδυασμός από πολίτες για τους πολίτες η «Περιφερειακή Σύνθεση» 

Μαζί με υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους έφτασε στο δικαστικό μέγαρο Κομοτηνής ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος μετά την κατάθεση του συνδυασμού στάθηκε στην όρεξη και το σθένος για δουλειά των 79 υποψηφίων που τον απαρτίζουν.
 
Άλλωστε πρόκειται για ένα συνδυασμό ο οποίος δημιουργήθηκε από πολίτες για τους πολίτες, χωρίς κομματική στήριξη για να αλλάξουν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στοχεύοντας ψηλότερα αυξάνοντας ρυθμούς και θέτοντας χρονοδιαγράμματα για όλα εκείνα τα έργα που χρειάζεται ο τόπος, μιας και δεν πρέπει να είναι η φτωχότερη περιφέρεια της χώρας και μια από τις φτωχότερες της Ευρώπης.
 
Για αυτό και όλα τα μέλη του συνδυασμού ζητούν την στήριξη των πολιτών της ΑΜΘ δίνοντας ισχυρό μήνυμα αλλαγής και ελπίδας στις 26 του Μαΐου, ώστε με τη συνεργασία όλων των ανθρώπων της κοινωνίας και των φορέων να πάει μπροστά η Περιφέρεια. 

Αισιόδοξη η «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» 

Τον μέγιστο αριθμό υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, ήτοι 79, περιλάμβανε η δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, η οποία κατατέθηκε την Κυριακή στο Πρωτοδικείο Ροδόπης από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστα Κατσιμίγα.
 
Ο κ. Κατσιμίγας μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και από τους δικηγόρους Αργύριο Χουρμουζέλη και Ερμιόνη Χουρμουζέλη.
 
Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας θεωρεί πως έχουν καταρτίσει ένα δυναμικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, με έντονα ποιοτικά χαρακτηριστικά και σημειολογία, ενώ έχουν υπερκαλύψει την απαίτηση του νόμου για την ποσόστωση 40% από κάθε φύλο, και θα συνεχίσουν να κάνουν τον αγώνα μέχρι τις εκλογές. 

Συστράτευση στην «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» 

Πλήρης όμως ήταν και ο φάκελος με τους υποψηφίους του συνδυασμού της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου που κατέθεσε το απόγευμα της Κυριακής στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής ο επικεφαλής της παράταξης, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστος Μέτιος.
 
Οι 79 υποψήφιοι, 32 γυναίκες και 47 άντρες, είναι γνωστοί στην κοινωνία της Περιφέρειας από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και την κοινωνική τους παρουσία και προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους και συστρατεύονται στον κοινό στόχο να δουλέψουν για να πάει η Περιφέρειά μπροστά.
 
Θεωρούν δε πως η μάχη των εκλογών θα δοθεί με σχέδιο και αποφασιστικότητα με στόχο τη μεγάλη νίκη.

Με φόρα από το παρελθόν στο μέλλον η «Περιφέρεια σε Δράση» 

Τον συνδυασμό του «Περιφέρεια σε Δράση» κατέθεσε στα δικαστήρια της Κομοτηνής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωστής Σιμιτσής, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους και συνεργάτες.
 
Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο 60 προσώπων, με συμμετοχές έμπειρων στελεχών της αυτοδιοίκησης, με γνώσεις στη διοίκηση, τον τουρισμό και την ανάπτυξη, αλλά και νέων ανθρώπων, με επιστημονική κατάρτιση και φρέσκιες ιδέες.
 
Η παράταξη, σύμφωνα με τα στελέχη της, έχει ένα μεγάλο παρελθόν, μία ιστορική διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση, που γκρέμισε τις μπάρες κι έφερε την ισονομία.
 
Έχει όμως και πολύ μεγάλο μέλλον, με προτεραιότητες την ανάπτυξη και την ευημερία των κατοίκων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με το σχέδιό της να δίνει έμφαση στην έξοδο από την οικονομική απομόνωση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην αγροτική παραγωγή και τον τουρισμό, στην επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε όλες τις μη αστικές περιοχές και στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων από τα προγράμματα για τα ‘Έξυπνα Χωριά’ και τις ‘Έξυπνες Πόλεις’. 

Και η «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ» κατέθεσε ψηφοδέλτιο 

Τέλος κατατέθηκε επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαΐου στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής, η δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ», από τον επικεφαλής της παράταξης Ανδρέα Καραγιώργη.
 
Λίγη ώρα πριν, ο κ. Καραγιώργης είχε επισκεφθεί το ιερό προσκύνημα του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης. 

2. Έξι οι συνδυασμοί που κατατέθηκαν για το Δήμο Κομοτηνής 

Συνολικά 6 συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στο Δήμο Κομοτηνής, με τους περισσότερους να δίνουν έμφαση περισσότερο στον κορμό των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, παρά στα τοπικά συμβούλια.
 
Να σημειωθεί ότι στο Δήμο Κομοτηνής ο αριθμός των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσος με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας με δυνατότητα προσαύξησης έως και 50%, κάτι που σημαίνει πως ο ελάχιστος αριθμών υποψηφίων είναι 41, ενώ ο μέγιστος είναι 62.
 
Από εκεί και πέρα οι συνδυασμοί έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν ή όχι στα τοπικά συμβούλια, από την Δημοτική ενότητα Κομοτηνής μέχρι και τις τοπικές κοινότητες.
 
Η ανάδειξη των οργάνων διοίκησης των κοινοτήτων, δηλαδή των συμβουλίων κοινότητας πάνω από τριακόσιους κατοίκους και των προέδρων κοινοτήτων έως και τριακόσιους κατοίκους, διενεργείται σε ξεχωριστή κάλπη από αυτή για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων διοίκησης των δήμων.
 
Η υποβολή υποψηφιότητας για το αξίωμα του συμβούλου κοινότητας με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων κατοίκων γίνεται αποκλειστικά κατά συνδυασμούς.
 
Η εκλογή των προέδρων των κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό έως και τριακοσίων κατοίκων γίνεται με ενιαίο ψηφοδέλτιο, στο οποίο αναγράφονται όλοι οι μεμονωμένοι υποψήφιοι.
 
Συνολικά 6 συνδυασμοί κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο, η «Κοινωνία Πολιτών», η «Σύμπραξη Προοπτικής», η «Πολη-τική Ανατροπή», η «Λαϊκή Συσπείρωση», το «Ξε-κίνημα για την πόλη» και ο «Σπάρτακος». 

Με εμπειρία και φρεσκάδα η «Κοινωνία Πολιτών» 

Το μεσημέρι της Κυριακής κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοινωνία Πολιτών», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, κ. Γιάννη Γκαράνη, στο Πρωτοδικείο Ροδόπης.
 
Το ψηφοδέλτιο, είναι πλήρες, δυναμικό και ολοκληρωμένο και απαρτίζεται από 197 συνδημότες μας, που σύμφωνα με την παράταξη είναι αξιόλογοι και ενεργοί δημότες, που ενδιαφέρονται για την πόλη και τους οικισμούς και θα εργαστούν για την πρόοδο του τόπου με όλες τους τις δυνάμεις.
 
Συνδυάζει δε την πολύτιμη γνώση έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών με τη φρεσκάδα της ανανέωσης υποψηφίων, που κατέρχονται για πρώτη φορά στον στίβο των εκλογών. 

Ανανεωτική πρόταση από την «Σύμπραξη Προοπτικής» 

Την Κυριακή κατέθεσε τον συνδυασμό, που αποτελείται από 160 υποψηφίους, εκ των οποίων οι 58 στον κορμό, η παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής» με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Γραβάνη, θέλοντας να φέρει μια νέα, ανανεωτική πρόταση, η οποία θα οδηγήσει το Δήμο στη νέα εποχή, που βάζει μπροστά και πάνω από όλα την ευημερία των δημοτών, μέσα από την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη βελτίωση της καθημερινότητας, στην πόλη και τους οικισμούς.
 
Πιστεύουν δε στην σύμπραξη όλων των υγιών δυνάμεων, που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες, γνωρίζουν τις απαιτήσεις και είναι αποφασισμένοι να δράσουν με στόχο την αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, με την προοπτική να κατακτήσουν την ουσιαστική ανάπτυξη. 

Πλήρες ψηφοδέλτιο για το Δημοτικό Συμβούλιο από την «Πολη-τική Ανατροπή» 

Ένα πλήρες και ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο για το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής κατέθεσε η παράταξη με επικεφαλής την κ. Ελένη Λαφτσή, που περιλαμβάνει καταξιωμένους συμπολίτες μας στην επαγγελματική, την κοινωνική και τη πολιτική τους δραστηριότητα.
 
Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από ένα ευρύ πολιτικό φάσμα ανθρώπων, οι οποίοι θεωρούν πως αυτό που αναγνωρίζει την πολυπολισμικότητα και την γυναικεία χειραφέτηση, και πως αποτελούν μια νέα ομάδα ανθρώπων χωρίς κατεστημένες αντιλήψεις, που έδειξαν σε όλη τη διαδρομή τους ότι διαθέτουν την ικανότητα, την εμπειρία, αλλά και τη θέληση να αναλάβουν ευθύνες για τη νέα διοίκηση στο Δήμο Κομοτηνής.
 
Θεωρούν δε πως η απόφασή τους να αφήσουν χώρο στις μικρές τοπικές κοινωνίες να κάνουν τις δικές τους επιλογές στα τοπικά συμβούλια, χωρίς τους παραταξιακούς καταναγκασμούς, εναρμονίζεται με το νέο θεσμικό πλαίσιο του Κλεισθένη, γιατί εκείνοι που αντιτάχθηκαν στη νέα πραγματικότητα, θέλουν τα τοπικά συμβούλια ως μηχανισμούς χειραγώγησης και πελατειακών εξαρτήσεων. 

Δεν πηγαίνει χαμένη η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» 

Τον Συνδυασμό για τις δημοτικές εκλογές κατέθεσε το πρωί του Σαββάτου η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Κομοτηνής στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής.
 
Ο Συνδυασμός περιλαμβάνει πέρα του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιάννη Λεβέντη, 51 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, ενώ κατατέθηκαν και τα ονόματα 15 υποψηφίων για την δημοτική ενότητα Κομοτηνής.
 
Στόχος της παράταξης είναι να δώσει τον αγώνα ενιαία, σε όλες τις εκλογικές μάχες τόσο στις Δημοτικές, όσο και στις περιφερειακές και τις Ευρωεκλογές.
 
Άλλωστε άποψη τους είναι ότι αυτό που έχει σημασία είναι να αλλάξει κάτι για τον λαό, και μοναδική ελπίδα θεωρούν πως είναι τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ, με την ψήφο σε αυτά να μην πηγαίνει χαμένη.
 
Θα αξιοποιήσουν δε όσες δυνατότητες τους δώσει ο λαός, ώστε να σταθούν ως λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση, διεκδικώντας όσο το δυνατόν περισσότερα υπέρ των λαϊκών συμφερόντων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. 

Το «Ξε-Κίνημα για την πόλη» αποτελεί τη δημοκρατική έκφραση της τοπικής κοινωνίας 

Διά δικαστικού αντιπροσώπου κατέθεσε την υποψηφιότητά του το πρωί της Κυριακής στο Πρωτοδικείο Ροδόπης ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ξε-Κίνημα για την πόλη» κ. Τάσος Βαβατσικλής.

Σε γραπτό του μήνυμα ο κ. Βαβατσικλής ευχαρίστησε όλους όσους εμπιστεύτηκαν και περιέβαλαν τη δημοτική παράταξη για να υπογραμμίσει πως η εμπιστοσύνη τους αποτελεί εγγύηση για την αγωνιστική ενότητά της.

Ο συνδυασμός αποτελείται κατά 80% από συνδημότες που θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά με τον κ. Βαβατσικλή να υποστηρίζει πως το «Ξε-Κίνημα για την πόλη», καθ' όλη την προεκλογική περίοδο, αποδεικνύει ότι αποτελεί την έντιμη, διάφανη, την κυρίαρχη πολιτική δύναμη, τη δημοκρατική έκφραση της τοπικής κοινωνίας. Τη μόνη σίγουρη και αποτελεσματική επιλογή για τη δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο και την πόλη απέναντι σε συντηρητικούς διαχειριστές, σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές και οικονομικά συμφέροντα.

Ο ίδιος τόνισε πως επιστρέφουν δυνατοί, ανανεωμένοι, ασυμβίβαστοι, στην πολιτική δημοκρατική παράδοση της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως φορέα λαϊκής εξουσίας που θα δυναμώσει τη Δημοκρατία και τη λαϊκή συμμετοχή και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσουν ενωμένοι και αποφασισμένοι να υλοποιούν το πρόγραμμά τους με βάση τις αρχές της. 

Για το συλλογικό «Εμείς» και όχι το μίζερο «Εγώ» ο «Σπάρτακος» 

Επίσης την Κυριακή προσήλθε στο Πρωτοδικείο Ροδόπης η παράταξη του Σπάρτακου προκειμένου να καταθέσει και επισήμως την υποψηφιότητά της για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
 
Σε γραπτό του μήνυμα ο επικεφαλής κ. Κώστας Καραΐσκος, αφού ευχαρίστησε τους 57 ανθρώπους που συντάχθηκαν σε έναν αγώνα άνισο αλλά έντιμο κι ελπιδοφόρο, έναν αγώνα άσχετο με αυτόν που διαφημίζουν οι υποψήφιοι των άλλων παρατάξεων τόνισε πως οι υποψήφιοι του Σπάρτακου κάνουν αγώνα για το συλλογικό «Εμείς» κι όχι για το μίζερο «Εγώ», αναλαμβάνοντας το κόσμος που τους αναλογεί. 

3.Τρεις οι συνδυασμοί στα Αρριανά, από τέσσερις σε Δήμο Μαρωνείας Σαπών και Ίασμο 

Τρείς φέρεται πως είναι, εκτός απροόπτου, οι συνδυασμοί που θα συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Αρριανών. Να σημειωθεί πως καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και πιο πριν, υπήρχαν πολλοί πολίτες που κατέθεσαν είτε ατομικά, είτε συνδυασμούς για τοπικές κοινότητες.
 
Τέσσερις είναι τελικά από ό,τι φαίνεται οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο στο Δήμο Ιάσμου, ο Συνδυασμός «Εμπρός» ο Συνδυασμός «Δημοκρατική Συνεργασία», ο Συνδυασμός «Όραμα Αναγέννησης» και η «Λαϊκή Συσπείρωση».
 
Να σημειωθεί ότι στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών ο αριθμός των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσος με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας με δυνατότητα προσαύξησης έως και 50%, κάτι που σημαίνει πως ο ελάχιστος αριθμών υποψηφίων είναι 27, ενώ ο μέγιστος είναι 41. 

Πλήρης ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση για το Δήμο Μαρωνείας Σαπών» 

Το πρωί της Κυριακής 5 Μαΐου προσήλθε ο επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση για το Δήμο Μαρωνείας Σαπών» κ. Ντίνος Χαριτόπουλος που κατέθεσε ένα πλήρη και ολοκληρωμένο συνδυασμό με 126 υποψηφίους, καλύπτοντας όλα τα τοπικά συμβούλια και τον πλήρη αριθμό των δημοτικών συμβούλων.
 
Ο συνδυασμός είναι πολυσυλλεκτικός, και περιλαμβάνει ανθρώπους όλων των ηλικιών, των κοινωνικών ομάδων, των θρησκειών και οικισμών, με σκοπό την επανεκκίνηση στο Δήμο.
 
Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Χαριτόπουλο βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να μην μπορέσουν να συμπεριλάβουν κάποιους εκ των ενδιαφερομένων υποψηφίων, λόγω των ορίων που βάζει ο εκλογικός νόμος, και ελπίζει πως οι πολίτες του Δήμου θα ψηφίσουν με γνώμονα το καλό του Δήμου, την αποτελεσματικότητα και την πρόοδο των ιδίων και των μελλοντικών γενεών. 

Νέα πνοή θέλει να δώσει η «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, ως επικεφαλής της  Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», κατέθεσε επισήμως την Κυριακή 5 Μαΐου στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής συνδυασμό 105 συνολικά υποψηφίων, συνοδευόμενος από πολλούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξης.
 
Με την κατάθεση του ψηφοδελτίου εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να δώσουν μια νέα πνοή στο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ενωτικά, δημιουργικά, υπεύθυνα, έντιμα, δυναμικά και πολιτισμένα. 

Αποφασισμένη να προχωρήσει η παράταξη «Ενότητα-Ελπίδα-Αλλαγή» 

Ιστορική στιγμή, σε μια κρίσιμη περίοδο, χαρακτήρισε την κατάθεση του ψηφοδελτίου, το οποίο περιλαμβάνει 38 υποψηφίους, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα-Ελπίδα-Αλλαγή» κ. Μιχάλης Βασιλειάδης, η οποία φιλοδοξεί να αλλάξει τα πράγματα στο Δήμο.
 
Άλλωστε θεωρούν πως η κρίση αντιμετωπίζεται με ενότητα, ελπίδα για τους δημότες, με ένα διαφορετικό είδος διακυβέρνησης, πέρα από τον παλιό παραδοσιακό παραταξιακό μονόλογο.
 
Για αυτό και θα αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα σε ένα δημοκρατικό πλαίσιο, με διαφάνεια, αξιοκρατία ισονομία και ισοπολιτεία. 

Συνεχίζει τον αγώνα η παράταξη «Μαζί για τον τόπο μας» 

Με πολύτιμη παρακαταθήκη με κορμό έμπειρους αυτοδιοικητικούς αλλά και νέους ορεξάτους και με περίσσια αγάπη για τον Δήμο μας υποψηφίους, διεκδικεί εκ νέου την διοίκηση του Δήμου η παράταξη «Μαζί για τον τόπο μας» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο κ. Γιάννη Σταυρίδη, θέλοντας να συνεχιστεί αυτή η πορεία χωρίς πισωγυρίσματα και επικίνδυνους πειραματισμούς.
 
Οι υποψήφιοι στον κορμό αλλά και στις κοινότητες, συμμερίζονται το όραμα του συνδυασμού, για έναν Δήμο ισχυρό, αυτοδύναμο με προοπτική.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.