Περιοδεια σε οικισμους του Δημου Μαρωνειας Σαπων απο την «Ανεξαρτητη Κοινωνια Πολιτων»

Άκουσε τους προβληματισμούς των κατοίκων και ανέπτυξε τις θέσεις της δημοτικής παράταξης ο Α. Ιωάννου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, συνοδευόμενος από πολλούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», περιόδευσε σε οικισμούς του Δήμου ώστε να αφουγκραστεί από κοντά τους κατοίκους και να παρουσιάσει τα βασικά σημεία του προγράμματος της παράταξής του.

Πιο συγκεκριμένα, από το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαΐου ο κ. Ιωάννου με τη συνοδεία του επισκέφθηκαν την Ξυλαγανή, Ίμερο, Εργάνη, Μίρανα, Βέννα, Σαλμώνη, ενώ την Παρασκευή 10 Μαΐου το πρωί τη λαϊκή αγορά Σαπών και από το απόγευμα τους οικισμούς Πάμφορο, Καλλιθέα, Ίσαλο, Βάκο και Αμάραντα.

Η περιοδεία του συνδυασμού του κ. Ιωάννου έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες οι οποίοι δεν έκρυψαν το έκδηλο ενδιαφέρον τους για τις εκλογές και την πορεία του τόπου τους, παρά το γενικότερο κλίμα απαξίωσης της πολιτικής στη χώρα. Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών με τους συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους, καταγράφοντας με γνήσιο ενδιαφέρον τους προβληματισμούς, τις προτάσεις και τις απόψεις τους, ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξαν τις βασικές προτεραιότητες και θέσεις του συνδυασμού τους, σε έναν εποικοδομητικό και γόνιμο διάλογο, εστιάζοντας στην ανάγκη δραστικής βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας σε μια παραμελημένη περιοχή, που της αξίζουν πολλά περισσότερα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.