Μοδα, ομορφια και προσφορα απο το Ροταριανο Ομιλο Κομοτηνης «Ροδοπη»

Για 3η φορά οργανώθηκε επίδειξη μόδας από τον όμιλο, με στόχο φέτος την ενίσχυση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Κομοτηνής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου στην Λέσχη Κομοτηναίων, η επίδειξη μόδας με φιλανθρωπικό σκοπό, που οργάνωσε και φέτος ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής «Ροδόπη».
 
Η εκδήλωση είχε σαν στόχο την συγκέντρωση εσόδων για την ενίσχυση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Κομοτηνής, και όπως κάθε φορά, αγκαλιάστηκε από το κοινό της Κομοτηνής.
 

Αυτή ήταν η τρίτη χρονιά που πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας, στο πλαίσιο της προσφοράς του Ομίλου, που κατάφερε και φέτος με τις δράσεις του, να υποστηρίξει τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Μάτι Αττικής, αγοράζοντας όλα τα βιβλία που κάηκαν στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στην πυρκαγιά της Νέας Μάκρης και την αγορά μπαταρίας για αναπηρικό καροτσάκι άπορου συμπολίτη μας, από τη δράση του Bazaar των Χριστουγέννων.
 
Έτσι κάλεσε όλους τους πολίτες να ανταποκριθούν προσφέροντας, και ένωσε πλήθος επιχειρήσεων και επαγγελματιών της πόλης για την υποστήριξη του σχολείου, όπου νέοι και νέες της πόλης μας, αφιλοκερδώς και εθελοντικά, με πολύ
όρεξη και κέφι, παρουσίασαν τις ανοιξιάτικες συλλογές των καταστημάτων:
Ανδρικά ενδύματα Avantage, γυναικεία ενδύματα Femina, τα χειροποίητα κοσμήματα Αρβανιτίδου Ιωάννα, Τσάντες TsolakisBags, Νυφικά WeddingBoutique Αθανασιάδης από την Ξάνθη, παιδικά ενδύματα EPONYMO KID , αλλά και υψηλής αξίας χρυσά κοσμήματα, από το κοσμηματοπωλείο του Γιάννη Τζαμπάζη.
 
Τα χτενίσματα των μοντέλων επιμελήθηκε το κομμωτήριο Νίκος Θεοδωράκης, που υποστηρίζει αφιλοκερδώς επί σειρά ετών τις δράσεις του ομίλου και το μακιγιάζ επίσης αφιλοκερδώς επιμελήθηκε η Αγαθή Κενανίδου και η Αθηνά Νερατζάκη από το κατάστημα Artesio.
 

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τη Λέσχη Κομοτηναίων που πάντοτε υποστηρίζει θερμά τις δράσεις του ομίλου και ιδιαίτερα τον κ. Χρήστο Δράκο, το Ανθοπωλείο Ανθολόγιο, το ΙΕΚ Κομοτηνής, την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Τζαμπαζλής ΑΕ την επιχείρηση Lacorte, το γυμναστήριο Squat και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κομοτηνής για τη συμβολή τους στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, καθώς και όλα τα καταστήματα που πρόσφεραν δώρα και δωροκάρτες για τους σκοπούς της επίδειξης. 

Σημαντική η συμβολή του Ομίλου 

Τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους ευχαρίστησε η πρόεδρος του Ομίλου κ. Ζάνα Καταροπούλου, γιατί τους βοηθούν να επιτύχουν τον στόχο τους, ενώ η Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Μαίρη Κοσμίδου σημείωσε πως η συμβολή του Ομίλου για τη λειτουργία αυτής της πολύ σημαντικής δομής είναι ιδιαίτερα σημαντική.
 
Άλλωστε σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές, χρειάζονται αλλαγές και ικανοί ηγέτες για να εμπνεύσουν και να κινητοποιήσουν και αυτοί βρίσκονται στην ομάδα του Ομίλου, για αυτό και τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους.
 
Τέλος η Διευθύντριατου σχολείου κ. Αθανασία Ιομέρη τόνισε πως η νεοσύστατη αυτή δομή, που είναι πολύ σημαντική για τη Ροδόπη, έχει αρκετές δυσκολίες όπως κάθε καινούριο σχολείο, και η βοήθειά τους αυτή είναι σημαντική και τους βοηθά στα πρώτα βήματά τους.
 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την επίδειξη εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.