Το ευχαριστηριο μηνυμα του Χρηστου Νακου για το εκλογικο αποτελεσμα

Εκ των νέων μελών του δημοτικού συμβουλίου με την «Κοινωνία Πολιτών»

Το δικό του ευχαριστώ για την εκλογή του, για πρώτη φορά, στο δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής, δίνει σήμερα, δια μέσου των σελίδων του ΠτΘ ο κ. Χρήστος Νάκος. Ο κ. Νάκος έδωσε φέτος για πρώτη φορά την «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών, βγαίνοντας νικητής καθώς πέτυχε την εκλογή του στο νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου, με την παράταξη της «Κοινωνίας Πολιτών».
 
Το ευχαριστήριο μήνυμά του έχει ως εξής:
 
«Μετά και την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας στον Δήμο Κομοτηνής θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το σύνολο των συμπολιτών μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής.
 
Η εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπό μου, στην πρώτη αυτή προσπάθειά μου στα όργανα διοίκησης της πόλης μας, η οποία έκανε εφικτή και την εκλογή μου, μού δημιουργεί τεράστιο αίσθημα ευθύνης για τα όσα θα πρέπει να πράξουμε κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, ώστε να την κάνουμε καλύτερη.
 
Συγχαίρω το σύνολο των συνυποψηφίων μου, εκλεγμένων και μη, για τον έντιμο και καθαρό αγώνα  κατά την προεκλογική περίοδο, ευχόμενος καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλα τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, με τα οποία θα δουλέψουμε από κοινού για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, της καλύτερης δηλαδή δυνατής Κομοτηνής».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.