Πιο κοντα ΔΙΕΚ Κομοτηνης και επιχειρησεις της Ροδοπης

Μέσα από την πρακτική άσκηση των καταρτιζόμενων των ειδικοτήτων Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας και Τεχνικός Η/Υ

Η αμφίδρομη υποστήριξη μεταξύ ΔΙΕΚ Κομοτηνής και των επιχειρήσεων της πόλης και όλης της Ροδόπης επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια χρονιά, με το ΔΙΕΚ να συνεργάζεται το έτος κατάρτισης 2018-2019 τόσο με τον Σύλλογο Λογιστών Ροδόπης, όσο και με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των νέων τεχνολογιών.
 
Αυτή η συνεργασία έγινε για την υλοποίηση των μαθημάτων «Πρακτική Εφαρμογή στην ειδικότητα» και «Πρακτική Άσκηση» του Προγράμματος Σπουδών των ειδικοτήτων «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας» και «Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών».
 
Στις επιχειρήσεις τοποθετήθηκε μικρή ομάδα καταρτιζομένων (1-2 ατόμων) αντίστοιχης ειδικότητας, για 3 ώρες εξάσκησης, 1-2 ημέρες την εβδομάδα με σκοπό να κατανοήσουν καλύτερα όλες τις έννοιες που διδάσκονται κατά τη διάρκεια της θεωρητικής και πρακτικής τους κατάρτισης στο Δ.ΙΕΚ και να εξοικειωθούν με το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο μελλοντικά θα εργαστούν.
 
Η διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Σαββάκη και τα μέλη τουΣυλλόγου Λογιστών Ν. Ροδόπης για τη άψογη συνεργασία και την υποστήριξή τους.
 
Τα Λογιστικά Γραφεία με τα οποία συνεργάστηκε το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής είναι τα παρακάτω: Σαββάκης Θεόδωρος κ Συνεργάτες, Κατραντζή Μουσταφά, Ταρνανάς Απόστολος, Χατζόπουλος Νικόλαος, Μπλούχος Στέργιος, Ναζήφ Ερχάν, Τσατσαρίδης Κωνσταντίνος, Μουσταφά Μπαρής, Μουσταφά Μ. Μουσταφά, Ποιμενίδης Ηλίας
 
Επίσης, η διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους των Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Νέων Τεχνολογιών για τη άψογη συνεργασία και την υποστήριξή τους, ώστε οι σπουδαστές/ριες να γνωρίσουν τις απαιτήσεις, τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τις δυνατότητες που τους παρουσιάζονται στο χώρο της Πληροφορικής και των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Οι Επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάστηκε το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής είναι οι παρακάτω:
OPTIMUM – Μπαμπαθανάσης Α και Σια ΟΕ PC, Καλαϊτζόγλου Αθανάσιος, CONTROL (Μοσχίδης Απόστολος Ι.), Αραμπατζής Δημήτριος, PC100 (Κηπουρός Πέτρος Ε.)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.