Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Οι Άντρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή» και «Πόκεμον Ντεντέκτιβ Πίκατσου» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Τρείς νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για την επιστροφή των «Ανδρών με τα μαύρα» στη μεγάλη οθόνη, την κωμική περιπέτεια «Πόκεμον Ντεντέκτιβ Πίκατσου» με τον Ράιαν Ρέινολντς και την κωμωδία «Booksmart» σε σκηνοθεσία Ολίβια Γουάιλντ.
 
Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδα θα προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η περιπέτεια φαντασίας «X-MEN: Ο Μαύρος Φοίνικας» που ολοκληρώνει τη συγκεκριμένη σειρά ταινιών που βασίζεται στους υπερήρωες της Marvell και η ταινία «Αλαντίν» σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι.
 
Επιπλέον, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα προβάλλεται η ταινία animation «Τα ασχημογλυκούλια», που αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για μια οικογενειακή έξοδο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Οι Άντρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή
(19:30 και 22:00, Κυριακή μόνο 19:30)

Οι Άνδρες με τα Μαύρα είναι εδώ για να προστατεύουν τη Γη από τα αποβράσματα του σύμπαντος. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή μέχρι σήμερα: ένας πληροφοριοδότης μέσα στη ΜΙΒ. 

Πόκεμον Ντεντέκτιβ Πίκατσου
(19:20 και 21:40, Κυριακή μόνο 19:20)

Ο ντετέκτιβ Χάρι Γκούντμαν εξαφανίζεται και ο γιος του Τιμ προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει. Ο ντετέκτιβ Πίκατσου τον βοηθά για να μπορέσει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισής του. Ψάχνουν κάτω από φώτα των δρόμων όπου οι άνθρωποι και τα Πόκεμον ζουν δίπλα δίπλα. Σταδιακά ξεδιπλώνεται μια συνωμοσία και μια διαμάχη μεταξύ ανθρώπων και Πόκεμον, που απειλεί την ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ τους, καθώς και ολόκληρο το σύμπαν τους. 
 
X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας
(21:10)

Αυτή είναι η ιστορία της αγαπημένης ηρωίδας των X-MEN, Τζιν Γκρέι, καθώς εξελίσσεται στον εμβληματικό Μαύρο Φοίνικα. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης την οικογένεια των X-MEN αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή είναι η πιο έντονη και συναισθηματική ταινία X-MEN που έγινε ποτέ. Είναι η κορύφωση των 20 χρόνων ταινιών X-MEN, με την οικογένεια των μεταλλαγμένων που γνωρίζουμε και αγαπάμε να πρέπει να αντιμετωπίσει τον πιο ολέθριο εχθρό μέχρι τώρα – έναν από αυτούς. 

Booksmart
(19:10 και 21:20)

Κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, οι Έιμι (Κέιτλιν Ντέβερ) και Μόλι (Μπίνι Φέλντσταϊν), πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμμαθητριών τους. Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, προσπαθούν να χωρέσουν τέσσερα χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ χαοτικής περιπέτειας που κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να τις προετοιμάσει γι’ αυτό.

Αλαντίν
(19:00)

Ο Αλαντίν ζει με τον πιστό του πίθηκο στους δρόμους της Βαγδάτης. Μεγάλος του πόθος η πριγκίπισσα Τζασμίν. Ο κακός σουλτάνος όμως θα τον κλείσει φυλακή για να αρπάξει την εξουσία με τη βοήθεια του μαγικού λυχναριού. Το τζίνι όμως δεν εμφανίζεται σε όλους. Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασσικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «ΑΛΑΝΤΙΝ», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Aladdin (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής Jasmine (Naomi Scott) και του Genie (Will Smith) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.

Τα ασχημογλυκούλια
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 19:10)

Οι ασχημογλυκούληδες έρχονται αντιμέτωποι με έναν κόσμο όπου όλες οι κούκλες είναι φτιαγμένες με βάση το τέλειο. Η διαφορετικότητά τους δείχνει αταίριαστη με τον κόσμο αυτό και η πρώτη τους αντίδραση είναι αναμενόμενα η απογοήτευση. Σιγά σιγά όμως μαθαίνουν πως η ατέλειές τους είναι η δική τους ομορφιά, και ότι και αυτοί μπορούν να αγαπήσουν και αγαπηθούν. Αυτό που έχει σημασία είναι ποιοι πραγματικά είναι και όχι πως είναι εξωτερικά. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.