Η ΙΜΜΚ ευχαριστει τους εθελοντες Καθηγητες του Κοινωνικου Φροντιστηριου

"Για την ολοπρόθυμη συμπαράστασή τους, στη μαθητιώσα νεολαία της πόλης μας"

Το δικό της δημόσιο ευχαριστώ απευθύνει η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής προς όλους τους εθελοντές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που διατηρεί.  
 
Συγκεκριμένα, μέσω ανακοίνωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και η τοπική μας Εκκλησία ευχαριστήσουν δημοσίως τους εθελοντές Καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «για την ολοπρόθυμη συμπαράσταση τους με την καθημερινή θυσιαστική προσφορά τους στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως, που αφορά στη μαθητιώσα νεολαία της πόλης μας και λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, ενισχύει δε τον καθημερινό τους αγώνα τόσο για την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας (στα οποία σημειώνουν απόλυτη επιτυχία) όσο και για το προσδωκόμενο καλύτερο μέλλον».
 
«Ο Θεός να ευλογεί όλους προσωπικά, ώστε να συνεχίζουν την αξιομίμητη αυτή εθελοντική προσφορά, το δε Πανάγιο Πνεύμα να φωτίζει τους νέους μας και να τους χαρίζει κάθε εφετό και καταθύμιο!» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
 
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.