Τελικα αδικησαμε τον Γαβρογλου για τη Νομικη

Απαρατήρητα

Δίκιο είχε τελικά όταν είχε δηλώσει «Η απόφαση για την ίδρυση τέταρτης Νομικής στην Πάτρα με ξεπερνά», προς τον τότε πρυτανεύοντα του ΔΠΘ αλλά και αντιπροσωπεία φορέων της Ροδόπης ο Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου.
 
Φαίνεται ότι για κάποιον λόγο, παρόλο που είχαμε κατανοήσει άμεσα τι εννοούσε, μάλλον δεν θέλαμε να το αποδεχτούμε, για αυτό και συνεχίζαμε να επιμένουμε σε παρεμβάσεις.
 
Η στόχευση της ίδρυσης της 4ης Νομικής στην Πάτρα, φάνηκε δια στόματος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, στην ανακοίνωση της μη δημιουργίας Νομικής στην Πάτρα.
 
«Ήξερα ότι δυσαρεστήθηκε η ΝΔ με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «αλλά δεν περίμενα ότι θα έσπευδε να τιμωρήσει έναν ολόκληρο Νομό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη πανεπιστημιακή εκπαίδευση της πατρίδας μας» σημείωσε.
 
Όπως διαφαίνεται δηλαδή από την εν λόγω δήλωση η ίδρυση 4ης Νομικής της Πάτρας έγινε με καθαρά τοπικιστικούς και όχι επιστημονικούς όρους… ως επιβράβευση στην Αχαΐα, και τιμωρία για τη Ροδόπη, η οποία να υπενθυμίσουμε πως τον Ιανουάριο του 2015 είχε δώσει το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, και έχει, θέλουμε να πιστεύουμε, επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπαίδευση της πατρίδας μας.
 
Να σημειώσουμε δε, πως η νομοθέτηση της 4ης Νομικής είχε γίνει παρά τις διαμαρτυρίες όλων των φορέων και τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ένα εκ των οποίων, ο κ. Δημήτρης Χαρίτου, που εξελέγη από το λαό της Ροδόπης, βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
 
Και ο νοών νοείτω… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.