17ο Φεστιβαλ Νεολαιας Τυχερου Εβρου

1-4 Αυγούστου στο οικοτουριστικό κέντρο δίπλα στην λίμνη Τυχερού

17  χρόνια φεστιβάλ νεολαίας τυχερού Έβρου. Ένας θεσμός που έχει αντέξει σε μια από τις πιο ακριτικές γωνιές της Ελλάδας χωρίς επιχορηγήσεις και χωρίς βοήθεια από κανέναν φορέα. Μόνο από την αγάπη των ανθρώπων του είναι ενεργό ακόμα, και θα είναι ενεργό για πολλά χρόνια ακόμα γιατί σαν την αγάπη δεν έχει!

Φέτος από τις 1 ως τις 4 Αυγούστου 2019 το φεστιβάλ καλύπτει σχεδόν όλα τα μουσικά “θέλω ” του κόσμου που ζει στην περιοχή αλλά και στη ευρύτερη Θράκη. Ελληνόφωνο και Αγγλόφωνο rock, εναλλακτικό και mainstream, pop της εποχής μας αλλά και των 90'ς, Hip hop, αλλά και μοντέρνο λαϊκό. 

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει:

Πέμπτη 1 Αυγούστου (προσέλευση 20:00)
INK (21:00)
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & B-MOVIES (21:45)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & 100°C (23:15)

Παρασκευή 2 Αυγούστου (προσέλευση 21:00)
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ (21:30)
ΜΕΛΙΣΣΕΣ (23:30)

Σάββατο 3 Αυγούστου (προσέλευση 20:00)
BLOODY HAWK (21:00)
ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ (22:00)
ΜΠΛΕ (23:15)

Kυριακή 4 Αυγούστου (προσέλευση 21:00)
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ-ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΚΡΗ (22:00)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ (23:00)

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες….
 

Γιάννης Αγγελάκας & 100 °C

Ετοιμαστείτε για μια αληθινή γιορτή με μουσικές και στίχους που όλοι αγαπάμε. Που μας κρατούν συντροφιά από τις Τρύπες μέχρι και σήμερα. Από τα “Ακούω την αγάπη”, “Ταξιδιάρα ψυχή”, “Δωσ’ μου λίγη ακόμα αγάπη” στα “Μόνο από τη λύπη σου”, “Αιρετικό”, “Ο χαμένος τα παίρνει όλα” και “Σιγά μην κλάψω”, θα ζήσουμε συναισθήματα που ο Γιάννης Αγγελάκας έχει τον τρόπο να μας προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Δημιουργικός, ανατρεπτικός και ανήσυχος, μετατρέπει κάθε συναυλία σε μια ηχητική έκρηξη γεμάτη ένταση, αμεσότητα, νεύρο και ρυθμό, σε πλήρη συντονισμό με το κοινό.

Το ίδιο ανήσυχοι και ανατρεπτικοί και οι μουσικοί της μπάντας των 100°C που μαζί του πάνω από τρία χρόνια τώρα, πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν και ταξιδεύουν.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πολλά και «δυνατά» live σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη, καθώς και ο δίσκος «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια».
Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο, ενώ τον τελευταίο χρόνο στην παρέα μπήκε και ο Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.
 
Παύλος Παυλίδης & B-movies

Ο Παύλoς Παυλίδης  & οι B-movies ταξιδεύουν το καλοκαίρι του 2019 σε όλη την Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα.

Οι B-movies εδώ και χρόνια στο πλευρό του Παύλου Παυλίδη δε σταματούν να πειραματίζονται και να μας δίνουν πάντα κάτι το διαφορετικό στις εμφανίσεις τους.
Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζουν τον νέο τους δίσκο και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τραγούδια που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά αλλά και άλλα που έχουν ήδη γίνει γνωστά από το καινούριο τους υλικό.

Φυσικά δεν πρόκειται να λείψει και η αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του.
Σας περιμένουμε …
Οι B-movies είναι :
Τόλης Δεληγιάννης – μπάσο
Ορέστης Μπενέκας – πλήκτρα
Δημήτρης Οικονόμου – τύμπανα
Αλέκος Βουλγαράκης – ηλ. κιθάρα
Χρήστος Λαϊνάς – ηλ. κιθάρα, synths
Ηχοληψία : Παναγιώτης Ριζόπουλος

INK

Οι Αλεξανδρουπολίτες “INK” έχουν την τελευταία δεκαετία τα album “DIARY, LOOM, WHISPERS OF CALLIOPE” .
Η λίστα είναι μεγάλη με πολλές συναυλιακές δραστηριότητες και events που διαμορφώσανε τη σημαντικότητα του ονόματος που έφτιαξε μια μπάντα με μονοσύλλαβο όνομα τριών γραμμάτων και πολλά παιδικά όνειρα ζωγραφισμένα στον ουρανό της Αλεξανδρούπολης.
Τσάνταλης Χρήστος/ Φωνή, Στίχοι
Αποστολόπουλος Κώστας/ Κιθάρες
Κετσέρης Κώστας /Μπάσο
Τσάνταλης Σταύρος/ Τύμπανα
Ίδρυση 1999 Αύγουστος τις ημέρες της εκλείψεως ηλίου εκείνου του καλοκαιριού…
 
MEΛΙΣΣΕΣ
“ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ – SUMMER TOUR 2019″

Οι Melisses, το Nο 1 μουσικό συγκρότημα της χώρας μας, πραγματοποιεί και αυτό το καλοκαίρι μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μετά τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις στο Βox Athens, οι ΜΕΛΙSSES θα “πετάξουν” σε όλες τις μεγάλες πόλεις για να συναντήσουν τους φίλους τους και να διασκεδάσουν παρέα στο πιο ξέφρενο πάρτυ του καλοκαιριού.

Με συνοδοιπόρους τα τραγούδια τους και τις μεγάλες επιτυχίες τους, “Δεν έχω ιδέα”, το “Κρυφτό”, το “Κύμα” το “Είμαι Αλλού”, το “Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι”, το “Έλεγες”, το “Ένα” αλλά και όλα τα γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια που έχουν πάντα στο πρόγραμμα τους, οι ΜΕΛΙSSES θα μας χαρίσουν μαγικές στιγμές

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ
 
Ο Κώστας Μπίγαλης στη συνείδηση του ακροαστικού κοινού σήμερα είναι ένας από τους λίγους ποιοτικούς Έλληνες μουσικούς που διαμόρφωσαν τα μουσικά πράγματα της δεκαετίας του 90'. Με πάρα πολλούς προσωπικούς θαυμαστές 20 χρόνια μετά ο Κώστας παραμένει απίστευτα αγαπητός και τα τραγούδια του θεωρούνται από τα πλέον διαχρονικά.
 
Ήταν καλοκαιράκι του 1989 όταν ο δίσκος “Με τον Ήλιο στους Ιχθύς” έκανε την εμφάνιση του στην ελληνική δισκογραφία. Δυο χρόνια μετά , το 1991 , ο Κώστας ηχογραφεί το δίσκο “Του Αιγαίου τα blues”. O κόσμος πλέον που αναγνωρίζει τον ιδιαίτερο ήχο του δεν αργεί καθόλου να αποθεώσει τα καινούρια του κομμάτια . Το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου , το “καπελάκι” , το “κι όλο με ρωτάς” , το “φταις” , το “boeing 747” , το “μου δίνεις κάτι” απογειώνουν τον Κώστα στις πρώτες θέσεις των charts και τον κάνει νούμερο τον νούμερο ένα pop-rock τραγουδιστή πανελλαδικώς. Ο δίσκος γίνεται αμέσως χρυσός και μετά από λίγο καιρό πλατινένιος σπάζοντας το φράγμα των 100.000 πωλήσεων. Ο Κώστας είναι πλέον ένας mega star της ελληνικής μουσικής σκηνής … Το 1993 κυκλοφορεί ο δίσκος “μικρή μου μέλισσα”. Με κεκτημένη ταχύτητα από την επιτυχία των προηγούμενων δουλειών του ο Κώστας κάνει για ακόμα μια φορά Χρυσό και Πλατινένιο δίσκο !!! Τραγούδια όπως η “μέλισσα” , “της Μονεμβασιάς τα κάστρα” , “η κόρη του περιπτερά” , “Άγριες νύχτες”, “το παρεάκι μου και γω” , λατρευτήκαν από το κοινό Πλέον το στίγμα του Κώστα χαράσσετε βαθεία στο χώρο και πλέον οι “Μπιγαλικοί” είναι πραγματικά ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΙ!
 

ΜΠΛΕ

Οι ΜΠΛΕ με τον δικό τους ιδιαίτερο ήχο και τις εκρηκτικές συναυλίες συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους.

Επτά albums και ένα διπλό best off, με πολλά από τα τραγούδια τους να είναι πλέον διαχρονικά, τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Γιώργος Παπαποστόλου – Μουσική
Γιώργος Παρώδης – Στίχοι
Τζώρτζια Κεφαλά – Φωνή
Νατάσα Αλεξίου – Βιολί, φωνητικά
Μαζί τους στη σκηνή οι μουσικοί :
Πάνος Παπάζογλου – Κιθάρα
Διαμαντής Καραγιαννακίδης – Πλήκτρα
Χρήστος Κλάρος – Μπάσο
Χρήστος Κουτσούρης – Τύμπανα
 
ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ

Παρουσίαση Δίσκου ” Βασιλιάδες του Τίποτα “

Μετρώντας sold out και 12 συναυλίες στο tour της παρουσίασης του νέου του δίσκου, ο Μικρός Κλέφτης έρχεται να βάλει φωτιά στο stage του Τυχερού Έβρου.

BLOODY HAWK
 
Στην αέναη παρέλαση της ελληνικής αντεργκράουντ χιπ-χοπ σκηνής, η οποία σκαρφαλώνει προς την κορυφή, όποια και αν είναι αυτή, στηριζόμενη στα πρόχειρα στούντιο και τις μεταχειρισμένες κονσόλες αγορασμένες με μοίρασμα φυλλαδίων και χαρτζιλίκι από κάλαντα –παρά το περασμένο της ηλικίας, εμφανές ήδη από την άγουρη εμφάνιση της τριχοφυΐας στο πρόσωπο.

Ο Νικόλας / Bloody Hawk, ξεκινώντας ως «φθείρομαι» από τη Ξάνθη, είναι πολύ νέος ηλικιακά για τη σκηνή, αλλά ήδη μοιάζει να κουβαλάει ένα παρελθόν. Όχι το υφολογικό, επιφανειακά γνωστό για τους ράπερς που τα είδαν όλα και τα έγραψαν όλα από το πρώτο τους κομμάτι. Ο Νικόλας παραδέχεται ότι δεν έχει να πει και πολλά, μόνο όσα ξέρει. Ο Bloody Hawk χωρίς να ζητήσει άδεια από κανέναν σε μια σκηνή που η ιεραρχία σήμαινε πολλά, δημιουργεί με λόγια και μοτίβα που ξεπερνούν τη σκηνή του. Ζητά συγγνώμη μόνο για το γεγονός ότι υπάρχει.
 

Γιώργος Μαζωνάκης, Δήμο Αναστασιάδη και τη Μελίνα
 
Ο αυθεντικός Γιώργος Μαζωνάκης  στην καλοκαιρινή του περιοδεία 2019 μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη και τη Μελίνα Μακρή!

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης, Γιώργος Μαζωνάκης θα ταξιδέψει σε Ελλάδα και Κύπρο, στη φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία, αφήνοντας το μουσικό του αποτύπωμα στο συναυλιακό χάρτη!

Μαζί του στις πόλεις της περιοδείας, θα απολαύσουμε τον ταλαντούχο Δήμο Αναστασιάδη και την ξεχωριστή Μελίνα Μακρή!

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου του album «Αγαπώ σημαίνει», το οποίο περιέχει 10 μοναδικά τραγούδια, 10 σπουδαίες ερμηνείες που έχουν αγαπηθεί, ο αυθεντικός καλλιτέχνης θα ξεσηκώσει με νέες αλλά και με τις διαχρονικές επιτυχίες του όλη την Ελλάδα.

Info
 
Σημεία προπώλησης:

Κομοτηνή: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο: Δημοκρίτου 7
Αλεξανδρούπολη:  Κατάστημα Vodafone: Έναντι ΚΤΕΛ – Βενιζέλου 31, Allu Cafe: 14ης Μαΐου 39
Φέρες:  Antique Cafe Bar: Αθανασίου Διάκου 1  
Τυχερό:  Μεζεδοπολείο Μνήμες: Ζαπάρτας Άγγελος, Sportnet Cafe: Πλατεία Τυχερού, SANYO COM Τυχερού: Δαρούσης Δημήτρης
Σουφλί:  Cafe BarBarbone: Βασ. Γεωργίου 201, Τσιπουράδικο Μεζεδοπωλείο “Ο Γιώργος”: Κεντρική πλατεία Σουφλίου
Διδυμότειχο : Nova Shop,Ορεστιάδος 5, Διδυμότειχο
Ορεστιάδα: Cafe Pardon: Πρόκου 1 και Κωνσταντινουπόλεως

Σε όλα τα seven spots, σε όλα τα wind stores και στο www.viva.gr  

Τιμές εισιτηρίων
1 Αυγούστου: προπώληση 10 ευρώ ταμείο 15 ευρώ
2 Αυγούστου: προπώληση 12 ευρώ ταμείο 15 ευρώ
3 Αυγούστου: προπώληση 10 ευρώ ταμείο 15 ευρώ
4 Αυγούστου: προπώληση 15 ευρώ ταμείο 17 ευρώ

Μια διοργάνωση που υποστηρίζει ο  Πολιτιστικός Σύλλογος  Νεολαίας Τυχερού. «Γιατί και φέτος, Σίγουρα… θα ‘ναι αλλιώς!».

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/festival.tixerou/
Οργάνωση παραγωγής kazandb concerts

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.