«Επενδυει» στα δικα της παιδια η ΑΕ Κομοτηνης

Επέστρεψε ο Εμρά, πλήρη εμπιστοσύνη στους Νίκο Γκόνα και Θανάση Πετρίδη

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής από το 2013 προσπαθεί να δημιουργήσει μία βολεϊκή παράδοση στην Κομοτηνή, παρότι το άθλημα – ιδιαίτερα σε επίπεδο ανδρών – ήταν παρηκμασμένο. Έτσι λοιπόν παρατηρούταν και κενό σε ηλικακό επίπεδο στη στελέχωση της ομάδας.

Αυτό το κενό προσπαθεί η ΑΕ Κομοτηνής να καλύψει μέσα από την δουλειά στην ακαδημία της, κάτι που θέλει να βγει και εντός παρκέ. Έτσι λοιπόν Νίκος Γκόνας και Θανάσης Πετρίδης θα αγωνιστούν στο ανδρικό τμήμα της Α.Ε. Κομοτηνής διεκδικώντας χρόνο συμμετοχής και παράλληλα έχοντας την ευκαιρία να δουλέψουν με ικανότατους συμπαίχτες και τον Ηλία Κρεούζη, που είναι πολύ καλός στην ατομική βελτίωση. Και τα δύο παιδιά άλλωστε μεγάλωσαν στο γήπεδο, αγαπούν το βόλεϊ και αξίζουν ευκαιριών. Αυτό μαρτυρά άλλωστε και η φωτογραφία που ακολουθεί και απεικονίζει τα αδέρφια Πετρίδη να παίζουν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια ενός Time Out. 

Επιπλέον, επέστρεψε ο Εμρά Σούρτσε, ο οποίος θα είναι και ο «εκπρόσωπος» της μεινότητας στο ρόστερ της ομάδας ενώ αναμένεται να πάρει τις ευκαιρίες που ίσως να μην πήρε στην Πάτρα, όπου και αγωνίστηκε. Οι ειδικοί άλλωστε του αθλήματος περιμένουν πως φέτος θα γίνει το βολεϊκό «ξέσπασμα» στην καριέρα του Κομοτηναίου ακραίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.