Αποχωρησεις απο το ροστερ για τον ΓΑΣ Κομοτηνη

Ανακοινώθηκαν οι 8 αθλητές που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη

Εκτός από τον Κίμωνα Λεχούδη, για τον οποίον έγινε ειδική αναφορά σε προηγούμενη ανάρτηση λόγω της προσφοράς του στο μπάσκετ της Κομοτηνής, από το ρόστερ του ΓΑΣ Κομοτηνή αποχωρούν και άλλοι αθλητές της ομάδας, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα της Κομοτηνής.
Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Κυανέρυθροι ανακοίνωσαν ποιοι αθλητές δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνή

«Παρά την επιθυμία προπονητών και ΔΣ να μη λείψει κανείς από τους περσινούς μας παίκτες που ανέβασαν την ομάδα στη Β εθνική, εντούτοις υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις ύστερα από επιθυμία των ίδιων των αθλητών. 
 
Αθανασίου Νάσος. Ένα παιδί γέννημα θρέμα του συλλόγου, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην αντρική ομάδα, θέλησε να αγωνιστεί σε χαμηλότερη κατηγορία, βάζοντας σε προτεραιότητα τις σπουδές του και έτσι δόθηκε με υποσχετική ενός έτους στην ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής που αγωνίζεται στο Α τοπικό ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Αθανασίου Παναγιώτης. Ο αδερφός του Νάσου, επίσης παιδί των Ακαδημιών μας, αν και ξεκίνησε προετοιμασία με το αντρικό ο Πάνος δεν συνέχισε και δεν αγωνίστηκε καθόλου πέρσι και φέτος θα αγωνιστεί εναντίον του αδερφού του, με την ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου

Ιορδάνογλου Στράτος. Παρ’ ότι συμφώνησε με την ομάδα σε όλα και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση, μετά από τρεις εβδομάδες ο Στράτος άλλαξε γνώμη και εξέφρασε την επιθυμία να φύγει και να πάει στη γειτονική Ξάνθη αγωνιζόμενος με την ομάδα του Λεύκιππου στη Γ εθνική. Ο σύλλογός μας δεν στέκεται σε κανέναν εμπόδιο και επέτρεψε στον παίκτη να μεταγραφεί.

Καραμανλής Ανδρέας (Ντίντο). Ο περσινός μας έφηβος μετακομίζει για σπουδές στην Θεσσαλονίκη και έχει συμφωνήσει με τον ιστορικό σύλλογο ΒΑΟ να τον βοηθήσει στο Α τοπικό ΕΚΑΣΘ όπου αγωνίζεται φέτος. Μια κουραστική χρονιά γι’ αυτόν καθώς έκανε προπονήσεις και με τους έφηβους και με τους άντρες.

Λαγαμτζής Δήμος. Ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς. Ο ελπιδοφόρος δυναμικός μας έφηβος υπέστη δυο φορές εξάρθρωση ώμου, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί καθόλου με το αντρικό, βοήθησε όσο μπόρεσε το εφηβικό μας και από φέτος θα ξενιτευτεί στη Γερμανία.

Λεμονίδης Ισίδωρος. Ένας παίκτης προερχόμενος από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας, τελείωσε τη στρατιωτική του θητεία και πηγαίνει στη Θεσ/νίκη για δουλειά και μεταπτυχιακές σπουδές. Εκεί θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με την ομάδα των Βασιλικών, αντίπαλος με τον Καραμανλή στο Α τοπικό ΕΚΑΣΘ.

Λεχούδης Κίμων. Παίκτης-σημαία του συλλόγου πήρε τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να γυμνάζεται όπως απαιτεί η κατηγορία. Ο Κίμωνας υπήρξε από τους πιο χαρισματικούς παίκτες που έβγαλε ο σύλλογός μας και το κενό του σίγουρα είναι ανεκπλήρωτο.  

Μπορμπίδης Θανάσης. Ο ψηλός μας, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πάρει πολλές εμπειρίες τα δυο χρόνια που αγωνίζεται στο σύλλογό μας, φέτος μετακομίζει για σπουδές στην Καβάλα και θα αγωνιστεί με την ομάδα του Αστέρα Καβάλας στο Α τοπικό ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους, ο καθένας βοήθησε με τον τρόπο του σε μια άκρως πετυχημένη χρονιά για το σύλλογο. Καλή συνέχεια σε όλους, με υγεία και ευχόμαστε να τους ξαναδούμε με τη φανέλα του ΓΑΣ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.