ΑΔΜΗΕ: Προσληψη ενος ατομου για οχτω μηνες στην Αλεξανδρουπολη

Αιτήσεις έως και 5 Σεπτεμβρίου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 105 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών  της εξέδωσε η ΑΔΜΗΕ Α.Ε.
 
Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει μια θέση ειδικότητας ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών-Υποσταθμών για την Αλεξανδρούπολη. Το άτομο που θα προσληφθεί θα κληθεί να υπογράψει σύμβαση διάρκειας 8 μηνών. 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο κεντρικό κατάστημα της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. στην ακόλουθη διεύθυνση:
 
ΑΔΜΗΕ Α.Ε., Δυρραχίου 89 & Κηφισού, Τ.Κ. 104 43 -Αθήνα απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού & Υποστήριξης,  υπόψιν κας Μπλάνη Αικατερίνης, κας Θεολογίτη Αλεξάνδρας (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 5192273, 210-5192598).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά την Τρίτη 27 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.
 
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
 
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες à Έντυπα – Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων à Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές à ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες à Έντυπα – Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων à Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.