Κανενα σχολειο του δημου Μαρωνειας Σαπων στο προγραμμα σχολικων γευματων

Άμεση αντίδραση του Ντ. Χαριτόπουλου - «Θα διεκδικήσουμε δυναμικά κάτι που δικαιούται ο δήμος μας»

Ενέργειες προκειμένου να ενταχθούν και σχολεία του δήμου Μαρωνείας Σαπών στο πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων δεσμεύτηκε να αναλάβει ο νέος δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών με την ανάληψη των καθηκόντων του. Αφορμή στάθηκε η δημοσιοποίηση του καταλόγου των σχολείων που εντάσσονται στο εν λόγω πρόγραμμα, κατάλογος στον οποίο δεν περιλαμβάνεται κανένα σχολείο στην έκταση του δήμου Μαρωνείας Σαπών.
 
«Ίσως  δεν έγινε γνωστό στο Κέντρο ότι ο δήμος -Μαρωνείας Σαπών είναι σε δυσμενέστερη κατάσταση από πολλούς δήμους στη χώρα μας, έχει μεγάλη μετανάστευση κατοίκων, εκρηκτικά ποσοστά ανεργίας, πρωτοφανή για τα δεδομένα της χώρα σχολική διαρροή, πολύ χαμηλούς δείκτες ευημερίας των κατοίκων και μεγάλο ποσοστό ευπαθών κοινωνικά ομάδων» σχολίασε σχετικά σε γραπτή του δήλωση ο κ. Χαριτόπουλος για να καταθέσει την πεποίθησή του πως μια τέτοια αδικία σε βάρος του δήμου Μαρωνείας –Σαπών θα πρέπει να αποκατασταθεί, να θεραπεφτεί και άμεσα να ενταχθούν και σχολεία του δήμου Μαρωνείας Σαπών στο ευεργετικό αυτό πρόγραμμα.
 
Για το λόγο αυτό ο νέος δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών όπως δεσμεύτηκε θα απευθυνθεί στο Υπουργείο Παιδείας και στην Περιφερειακή διεύθυνση Παιδείας ΑΜΘ «και θα διεκδικήσουμε δυναμικά κάτι που δικαιούται ο δήμος μας και από λάθος, κακή πληροφόρηση ή εκ παραδρομής δεν του αποδόθηκε».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.